Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 17

Volgende

QA Coördinator Regio Evergem

372819178

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

QA Coördinator Regio Evergem

Functieomschrijving

Voor onze klant, een productiefirma in de grote regio Evergem zijn we op zoek naar een QA Coördinator. Vanuit deze functie sta je in voor: Coördinatie en management van het labo, de laboranten en interacties met de gerelateerde processen. Coördinatie van de taken en optimalisatie van de werklast over verschillende ploegen o.a. op basis van productie- en leveringsplanning. Selectie en coördinatie van de opleiding van (nieuwe) QA laboranten. Organisatie van opleidingen rond kwaliteit en voedselveiligheid voor laboranten en proces operatoren. Beheer van additionele stalen: raw materials, R&D stalen e.d. Beheer van QA lab equipment: onderhoud, kalibratie, ? Opvolging van de productkwaliteit en monitoring kwaliteit van kritische eindproducten. Verificatie van de analyseresultaten met specifieke aandacht voor afwijkingen. Onderzoek naar en behandeling van ?out of spec? producten in samenwerking met Planning, Productie Management, QA Managers en R&D/Applicatie. Voorbereiden producties o.a. testmengsels, berekeningen e.a. Ingangscontrole niet bulk grondstoffen en verpakkingsmaterialen Ingangscontrole van niet bulk grondstoffen (additieven en hulpgrondstoffen). Organisatie van ontvangst en controle verpakkingsmateriaal. Shelf-life opvolging eindproducten. Beheer van de monitoring programma?s en externe analyses. Bespreking van de afwijkingen en nodige acties met de desbetreffende QA Manager. Je maakt deel uit van het permanentiesysteem voor QA & planning gerelateerde issues.

Profiel

Je bent van nature een people manager en coach die het beste in mensen naar boven haalt. Je beschikt over een positieve attitude en kan gemakkelijk op verschillende niveaus communiceren.
Je motiveert mensen door zelf het goede voorbeeld te geven. Je benadert de zaken pragmatisch en systematisch. Je bent sterk in multitasken en het leggen van prioriteiten.
Je hebt bij voorkeur enige ervaring met kwaliteitssystemen (o.a. LIMS), diverse analysetechnieken (incl. smaakanalyses) en voedselveiligheid binnen een voedingsomgeving.
Je werkt steeds ordelijk, correct en nauwkeurig. Je kan zelfstandig werken, maar presteert ook goed in groep en kan zonder enig probleem goed samenwerken met andere diensten.
Je voelt je aangetrokken tot de procesindustrie en bent regelmatig aanwezig in de plant.
Je bent een harde werker, kan verschillende deeltaken vlot combineren. Je stelt gemakkelijk prioriteiten en neemt de nodige initiatieven om verbeteringen aan te brengen.
Talenkennis: een goede kennis van Nederlands en Engels zijn vereist.

Aanbod

We bieden je een boeiende functie in een bloeiende firma!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Office
Liefkensstraat 35
9032 Gent Office
Tel.: 09 223 52 50
Email: gent.office@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Quality manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.