Terug naar zoekresultaten

Purchasing Officer

Via Manpower

Staat 2 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Purchasing Officer te Leuven.

Purchasing Officer

Functieomschrijving


Voor onze klant, een grootspeler op de internationale markt van de dental care products, zijn wij op zoek naar een Purchasing Officer Indirect Spend. In je nieuwe functie word je o.a. verantwoordelijk voor het onderhandelen met en het aantrekken van nieuwe leveranciers, het genereren van aankooporders, het beheren van openstaande orders en het Vendor Performance Management. Bovendien fungeer je als tussenschalen tussen het aankoopdepartement en de andere departementen. Naast je operationele taken als aankoper, zal je ook mee instaan voor de verdere ontwikkeling en verbetering van de bestaande aankoopprocessen.

Profiel


Voor deze functie beschik je over een bacheloropleiding of kan je dit compenseren door enkele jaren relevante ervaring. Je staat communicatief sterk in je schoenen, hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Bovendien heb je ervaring met indirecte aankoop en heb je bij voorkeur een goede kennis van SAP (ERP). Als aankoper ben je analytisch ingesteld en ben je een geboren onderhandelaar.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een groeiend internationaal georiënteerde organisatie. Je komt terecht binnen een organisatie met heel wat interne doorgroeimogelijkheden. Bovendien heb je flexibiliteit in de samenstelling van je werkuren. Dit alles gaat gecombineerd met een zeer competitief en marktconform salaris met tal van extralegale voordelen. Ben jij de getalenteerde aankoper naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.



Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.