Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 15

Volgende
Colruyt Group

Purchasing Manager

Chief Buyer Dreambaby

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Purchasing Manager

Functieomschrijving

Bij Dreambaby vinden jonge en toekomstige ouders alles voor hun baby. Als chief buyer zet je mee strategische aankoopprojecten op, zorg je dat we onze klanten steeds de meest kwaliteitsvolle babyproducten kunnen aanbieden en begeleid je het aankoopteam in het realiseren van de doelstellingen.

Als chief buyer denk je mee op strategisch en conceptueel niveau om Dreambaby te doen groeien. Je ontwikkelt aankoopprojecten gelinkt aan het strategisch plan van Dreambaby en je werkt deze tactisch en efficiënt uit. Hierbij hou je rekening met de impact op andere afdelingen en de samenwerking met interne stakeholders.

 

Daarnaast ben verantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van de aankopers en de groei van je team. Je ondersteunt hen op professioneel en persoonlijk vlak zodat ze kunnen blijven groeien. Kortom, je hebt als afdelingschef de juiste leidinggevende kwaliteiten.

Ten slotte is ook netwerking een belangrijk onderdeel van deze functie. Als chief buyer ben je een spilfiguur in onze werking en heb je veel sociale contacten. Je onderhandelt met onze voornaamste leveranciers en hun vertegenwoordigers en je werkt nauw samen met marketing, logistiek en je collega-managers uit andere deelbedrijven van Colruyt Group.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring als leidinggevende (5 à 10 jaar). Je hebt een sterke affiniteit voor aankoop en retail.
 • Coachende vaardigheden – Je luistert naar de wensen en behoeften van je team en staat hen actief bij zodat zij hun job optimaal kunnen uitvoeren. Je zorgt ervoor dat je mensen zich constant blijven ontwikkelen en zich goed voelen in jouw afdeling.
 • Analytisch vermogen – Je bent een sterk analytisch persoon die makkelijk hoofd- van bijzaak weet te onderscheiden en de juiste accenten kan leggen. Je hebt een neus voor opportuniteiten binnen ons bedrijf.
 • Hands-on mentaliteit – Je staat altijd klaar om een project mee te trekken en in werkgroepen te zorgen voor de concrete uitwerking van je plan. Met jouw enthousiasme inspireer je jouw collega’s om het beste van zichzelf te geven. Ondertussen behoud je altijd het overzicht.
 • Overtuigingskracht – Je beschikt steeds over de juiste argumenten om je gesprekspartners te overtuigen van jouw visie en standpunten.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Frans, Nederlands en Engels. Zo kan je probleemloos communiceren met externe leveranciers, interne stakeholders en je collega’s.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, een bedrijfswagen, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Stimulerende werkomgeving – In een competitieve markt is Dreambaby de marktleider op het vlak van babyproducten. We zijn een bedrijf in volle ontwikkeling, waar je veel ruimte voor initiatief krijgt.
 • Impact en verantwoordelijkheid – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling. Je draagt een grote verantwoordelijkheid bij de uitvoering van het strategisch plan van de aankoopafdeling van Dreambaby en van de uitbouw van onze aankoop binnen de domeinwerking van Colruyt Group.
 • Permanente opleidingskansen – Je kan rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten doorheen je verdere loopbaan.

Interesse?

Hanne Watté
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.