Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende

PURCHASING MANAGER

Voor een dynamische en groeiende technisch georiënteerde kmo is Hays Purchasing en Logistics op zoek naar een ervaren Purchasing Manager.

Via Hays

Staat 9 dagen op Jobat.be

 • Ervaring en sterke affiniteit met techniek
 • Sterke people manager
 • Regio Kortrijk

PURCHASING MANAGER

Functieomschrijving

In de job van Purchasing Manager ben je verantwoordelijk voor het opmaken en implementeren van het operationeel aankoopbeleid van de organisatie met het oog op het optimaliseren van het aankoopproces. Je stuurt een team van 9 mensen aan en stelt richtlijnen, systemen en procedures op voor het goed functioneren van de aankoopprocessen. Verder initieer je verbeteringsprojecten en streef je naar kostenbesparingen, rekening houdend met de evoluties op de markt. Daarnaast zorg je binnen jouw team voor een positieve werksfeer waarbij je jouw medewerkers blijvend stimuleert in de uitoefening van hun functie. Je negotieert nieuwe contracten en evalueert de progressie en kwaliteit van de geleverde service. Hierbij bouw en onderhoud je een goede relatie met je leveranciers. In deze rol ondersteun je en werk je nauw samen met verschillende afdelingen, analyseer je technische specificaties en vertaal je de businessnoden naar de leveranciers. Je rapporteert aan het management.

Profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een technische richting, en minimum 10 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie, inclusief people management. Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans, beschikt over communicatieve vaardigheden en bent een krak in het onderhandelen. Verder ben je analytisch en rationeel ingesteld en werk je accuraat. Je hebt een goed inzicht in het beheer van aankoopbudgetten en werkt proactief en oplossingsgericht. Tot slot ben je een echte people manager die sterk is in het coachen en positief stimuleren van zijn/haar medewerkers.

Aanbod

Je komt terecht bij een stabiel, groeiend en toonaangevend bedrijf met een duidelijke visie en strategie waar wederzijds vertrouwen en appreciatie heersen. Het bedrijf biedt jou een autonome job met ruime verantwoordelijkheden en diverse ontplooiingsmogelijkheden. In ruil voor je inzet krijg je een aantrekkelijk salarispakket.

Interesse in de job van Purchasing Manager? Upload je cv online of bel Annick Faas van Hays Kortrijk voor meer info op +32(0)56 25 80 50 of +32 (0)478 99 87 50.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Aankoop manager
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Kortrijk
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoop manager' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.