Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 23

Volgende

Purchase Officer Regio Gent

379448906

Via AGO Jobs & HR

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Purchase Officer Regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een productiefirma in Gent, zijn we op zoek naar een Purchase Officer. De Purchase Officer is verantwoordelijk voor het tijdig, prijsbewust en marktconform inkopen van onderdelen en componenten. Als expert ben je het aanspreekpunt voor de productie, montage en engineering en bepaal je mee de keuzes op middellange termijn. Je takenpakket: ? aankopen van onderdelen en componenten op basis van de besteladviezen uit het ERP systeem ? jaarlijkse bezoeken van 3 à 5 belangrijkste leveranciers en opstellen van een actieplan om de leveringsbetrouwheid en kwaliteit continu te verbeteren ? prijsevolutie van de belangrijkste onderdelen opvolgen en rapporteren ? opstellen van afroeporders van de meest courante delen ? forecast opstellen van de belangrijkste onderdelen en leveringsschema's uitwerken met de leveranciers ? analyseren en optimaliseren van de bestelparameters in het ERP systeem ? de turbulente markt van bepaalde stukken inschatten en anticiperen op mogelijke toeleveringsrisico's ? samenwerken met kwaliteits-, boekhoud- en engineeringsafdeling

Profiel

Aangezien het om een vrij technische materie gaat, heb je affiniteit met techniek.
Je kan terugblikken op een eerste (aankoop-) ervaring.
Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Duits en/of Frans is een plus.

Aanbod

We bieden je een boeiende functie bij een bloeiende firma in Gent. Je krijgt een marktconform loon en een mooie kans om je carrière binnen aankoop verder te ontplooien.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.