Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 29

Volgende
Adver-Online

Purchase Officer (M/V)

Adver-Online | Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

We care about cars. We care about you.


Arval is onderdeel van de Franse bank BNP Paribas, de 1ste bank van de Eurozone. Als leasingmaatschappij beheren wij wagenparken van zowel KMO’s als grote multinationals, personen-en lichte vrachtwagens, van elk merk, voor elke branche. 

Arval Groep telt meer dan 6.500 medewerkers en beheert meer dan 1.100.000 voertuigen in 29 landen verspreid over de 5 continenten. 
 

Purchase Officer (M/V)

Functieomschrijving

Sinds de start in 1989 heeft Arval een flinke groei doorgemaakt en inmiddels staat Arval aan de top van autoleasemaatschappijen in België. Op dit moment beheren 370 enthousiaste werknemers meer dan 60.000 voertuigen. Voor onze verdere groei zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Surf snel naar https://www.arval.be/careers en ontdek onze vacatures. 

Ter versterking van onze Purchase afdeling te Zaventem zijn wij op zoek naar een: 

Purchase Officer (M/V)

Ben jij de persoon die mee wenst te werken bij een onderneming in volle groei, waarbij we jou een plek kunnen bieden in een hecht en actief team die zich ontfermt over de aankoop van nieuwe wagens voor de klantenportefeuilles van onze onderneming. 

Wat doe je?
Als Purchase Officer fungeer je als aanspreekpunt van onze afdeling binnen jouw accountteam en het hele Purchase team. Jouw adviserende rol als expert is hierin van belang, zodat jouw directe collega’s correcte feedback naar onze klanten kunnen communiceren. Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van de wagens conform de wensen van de klant en door je autokennis ben je in staat om de configuratie van de bestelling te optimaliseren en op zoek te gaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. 
Offertes van dealers analyseren en de nodige kortingen nakijken/berekenen is helemaal jouw ding. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de bestellingen tot de levering aan de bestuurder. Het contact met onze leveranciers - concessies en toeleveranciers - en onze interne klanten, is van cruciaal belang. Je volgt op of de leveranciers aan onze kwaliteitsvereisten voldoen en neemt dit ook op met de betreffende partij indien dit niet het geval is zodat dit geregistreerd wordt voor het klachtenmanagement. Eenmaal de bestuurders hun wagens in ontvangst genomen hebben, zorgen we eveneens voor de opstart van de contracten naar de klanten toe. Daarbij is nauwkeurigheid en af en toe enig rekenwerk van toepassing. 

We zorgen daarnaast ook voor de facturatie naar onze leveranciers toe. Je streeft voortdurend naar optimalisatie van de processen en werkwijzen en werkt actief mee om efficiëntie te winnen en om de dienstverlening aan onze klanten uit te bouwen. 
 

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. De autosector is je niet vreemd of je hebt interesse om je te verdiepen in de automotive sector. Aangezien het contact met leveranciers een groot onderdeel is van de functieomschrijving is het van belang dat je jezelf vlot kan uitdrukken in zowel Nederlands als Frans en een basiskennis van het Engels te bezitten. 

Enkele belangrijke competenties voor de functie:
 • Kwaliteit hoog in het vaandel dragen
 • Stressbestendig
 • Positieve werkgeest en teamplayer
 • Administratief accuraat en nauwkeurig
 • Autokennis of ervaring in de automotive sector
 • Initiatiefnemer
 • Professionalisme zowel naar leveranciers toe als binnen de onderneming

Plaats van tewerkstelling
Arval – Ikaroslaan 99 – 1930 Zaventem

Aanbod

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf met een menselijke en teamgerichte sfeer. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, groepsbonus, fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer), …

Stap in! 
Nu al enthousiast? Herken je jezelf in deze omschrijving en denk je over de nodige capaciteiten te beschikken? Stuur vandaag nog je cv en motivatiebrief via ons sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteerbutton. 
 
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper, Financieel management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.