Terug naar zoekresultaten

Purchase Advisor

335975808

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Purchase Advisor

Functieomschrijving

Je zal een cruciale rol spelen in het uitwerken en opvolgen van ons aankoopbeleid. Hier sta je niet alleen voor. Je komt terecht in een team van vijf gemotiveerde collega?s die er alles aan doen om de beste resultaten te behalen. Wat verwachten wij van jou? Als onze nieuwe collega is jouw belangrijkste taak het contact onderhouden met onze huidige en toekomstige leveranciers. Met jouw kennis en ervaring speur je de markt af en selecteer je de gepaste leveranciers. Je staat in voor de onderhandelingen en akkoorden om langetermijnrelaties op te bouwen. Voor nieuwe aankopen vraag je offertes en voorstellen op en stelt de gepaste vergelijking op. Achteraf sta je in voor de con-trole van de facturen. Je denkt niet alleen in het nu, je dankt ook aan de toekomst. Met jouw oog voor detail zie je continu mogelijkheid tot verbeteringen in de efficiëntie van de processen en het aankoopbeleid. Je werkt deze punten uit tot concrete voorstellen. Jouw nauwgezette rapporteringen sla je op in het dashboard. Voor deze taken werk je samen met jouw team van gemotiveerde collega?s. Je fungeert als echte rots in de branding voor het team en biedt ondersteuning waar nodig. Je rapporteert aan de Procurement Manager.

Profiel

Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Met jouw ervaring kan je op een gepaste manier communiceren; discreet en klantgericht.

Onze ideale kandidaat werkt proactief, is gemotiveerd, streeft naar beste prijs-kwaliteitverhouding in zijn aankopen en is bovenal een echte teamplayer.

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.