Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
Audi Brussels

Psychosociaal Welzijn Adviseur

Audi Brussels | Vorst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd worden. Onze 2.600 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.
Mensgericht. Professioneel. Innovatief.
 
Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner.
 

Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi avontuur?
 

Psychosociaal Welzijn Adviseur

Functieomschrijving

› In het kader van onze waardengedreven leiderschapscultuur adviseer je onze leidinggevenden bij de implementatie van onze jaarlijkse welzijnsbevraging (Stimmungsbarometer).
› Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, communicatie van de Stimmungsbarometer, alsook van de Teamdialoog en de Grondwaardenindicator. Voor deze thema’s ben je de centrale contactpersoon van Audi Brussels binnen de Audi-groep.
› Je rapporteert over de resultaten naar de verschillende business units en faciliteert de bespreking van deze resultaten en de opmaak en opvolging van actieplannen.
› Je coacht onze leidinggevenden in het aangaan van dialoog met hun team, het creëren van een veilige omgeving waarbinnen je een speak-up cultuur bevordert.
› Je rapporteert regelmatig over de voortgang en de resultaten aan de directie.
› Je evalueert de impact en de effectiviteit van onze actieplannen.
› Je hanteert deze instrumenten op een strategische manier om samen met ons team een waardengedreven en mensgerichte leiderschapscultuur te bevorderen binnen Audi Brussels.

Profiel

› Je hebt een masterdiploma in psychologie of sociale wetenschappen.
› Ongeacht je diploma heb je minimaal 3 jaar beroepservaring rond participatief en beleidsgericht werken rond de thema’s psychosociaal welzijn op het werk en agogisch werken met groepen.
› Je neemt actief deel aan conferenties en workshops in de Audi groep. Kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels is een must, kennis van het Duits een plus.
› Je bent visionair, analytisch, klantgericht en in staat om anderen te overtuigen.
› Je beschikt over sterkte coachende vaardigheden en hebt kennis van change management.
› Je hebt ervaring in conflictcoaching en bent in staat om groepen te modereren.
› Je bent een sterke communicator die in staat is zich vlot aan te passen aan diverse doelgroepen (leidinggevenden, operatoren,…).
› Je bent een geboren netwerker met zin voor samenwerking.
› Je bent assertief en in staat om mensen te motiveren.
› Je beschikt over een gezonde dosis zelfinzicht, betrouwbaarheid, tact en discretie.
› Je hebt kennis van statistiek.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs.audibrussels@audi.de
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Audi Brussels?

Volg dit bedrijf

Audi Brussels als werkgever

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

Kijk snel op onze website www.audibrussels.be/jobs en volg ons op Linkedin!

Audi Brussels

Britse Tweedelegerlaan 201 201, 1190 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Klinisch psycholoog / psychotherapeut' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.