Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 22

Volgende
Colruyt Group

Promo Manager Retail Partners Colruyt Group

Promo Manager Retail Partners Colruyt Group

Colruyt Group | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Promo Manager Retail Partners Colruyt Group

Functieomschrijving

Retail Partners Colruyt Group overkoepelt alle activiteiten met zelfstandige ondernemers binnen Colruyt Group, waaronder Spar en Alvo. De manier waarop we bij RPCG ons aanbod vermarkten is in volle evolutie. Om die innovatiebeweging door te zetten zoeken we een gedreven en doelgerichte promomanager.

Als promomanager ben je eindverantwoordelijke en coördinator van de promoprocessen binnen Spar en Alvo. In die rol ben je een bruggenbouwer tussen de betrokken afdelingen (aankoop en marketing) en zorg je er als sterke facilitator en projectmanager voor dat de flows worden gevolgd en geoptimaliseerd. In een eerste fase zal de nadruk vooral liggen op het vernieuwde folderproces. Op termijn verwachten we ook dat je de andere promoprocessen vastpakt. Hiertoe neem je de volgende taken en verantwoordelijkheden op: 

 • Je zorgt ervoor dat alle info en inzichten van de verschillende interne en externe stakeholders (aankoop, sales, marketing) verzameld worden en definieert op basis daarvan de nodige actievoorstellen en beslissingen. Je zorgt ervoor dat iedere stakeholder zich mee verantwoordelijk voelt en gemotiveerd is om de doelstellingen te halen.
 • Je zit bij Spar tweewekelijkse de kick-off meeting van de folder voor. Voor Alvo neem je deel aan de tweewekelijkse foldercommissie. In beide meetings neem je een modererende rol op en zorg je dat er beslissingen genomen worden. Je formuleert actiepunten en volgt ze nauwkeurig op.
 • Je analyseert voortdurend de goede werking van de folderflow en onderlinge samenwerkingen, en stelt verandering en optimalisatie voor waar nodig.
 • Je stemt op regelmatige basis af met het hoger management om ervaringen te delen, en kaart problemen aan indien nodig. Je denkt mee op tactisch niveau en maakt mee de vertaling naar de operaties.

Als promo manager bij Retail Partners werk je nauw samen met medewerkers van zowel Spar als Alvo en bouw je een sterk netwerk uit.

Je werkt in Mechelen.

Profiel

 • Communicatief vermogen – Je komt met heel veel verschillende mensen in contact (ook extern). Je moet dus goed kunnen omgaan met verschillende meningen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je in verbinding kan gaan met anderen.
 • Probleemoplossend vermogen – Promo’s zijn een vrij complexe materie en af en toe loopt er al eens wat fout. Jij bent de persoon die alles in goede banen moet weten te leiden. Je kan dus goed met stress omgaan.
 • Planmatig werken – Je weet de juiste prio’s te bepalen en gaat doelgericht te werk om je deadlines te halen.
 • Langetermijnvisie – Je kan afstand nemen van het dagelijkse werk, zodat je de noden op langere termijn kan inschatten. Je focust veeleer op grote verbeteringen dan op problemen op korte termijn.
 • Klantbewust – Je houdt altijd de klant in je achterhoofd. Je staat stil bij de impact en de samenwerking over diensten heen in functie van de noden van de klant.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Veel afwisseling – Je werkt binnen Colruyt Group samen met tal van experts, met wie je een breed netwerk kan uitbouwen.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.
 • Bereikbaarheid – Je werkt op een goed bereikbare werkplek op de as Brussel-Antwerpen, vlak naast de E19, afrit Mechelen-Zuid.

Interesse?

Charissa Neggers
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.