Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende

PROJECTVOORBEREIDER BEVEILIGING

* Beveiligingsoplossingen en -systemen
* Hoger bouwkundig diploma
* Ukkel

Via Internationaal bedrijf actief in beveiligingsoplossingen en toegangscontrole.

Staat 3 dagen op Jobat.be

Hays Construction & Property kijkt samen met zijn klant uit naar een projectvoorbereider met ervaring in de bouwsector. Deze klant is een internationaal bedrijf actief in beveiligingsoplossingen en toegangscontrole.

PROJECTVOORBEREIDER BEVEILIGING

Functieomschrijving

In deze functie zal je de schakel zijn tussen het salesteam en de projectleiders inzake het volledige voor-project. Je voert studies uit voor het projectontwerp: stabiliteit, weerstand opknopingspunten, afmetingen voor juiste bestellingen van het materiaal. Je werkt nauw samen met de verschillende leveranciers om zo tot de beste oplossing te komen. Nadien werk je de volledige planning uit naar werkwijze en nodige middelen toe. Tenslotte zal je ook instaan voor de opmaak van de offertes. Deze functie speelt zich voor 80% op kantoor af, maar je gaat natuurlijk ook regelmatig mee naar werven en klanten om de projecten optimaal te analyseren.

Profiel

Voor deze positie beschik je idealiter over een hoger diploma in de bouwkunde of ben je gelijkwaardig door ervaring. Idealiter heb je concrete ervaring specifiek naar deuren, wanden, sloten, plafonds en vloeren toe. Je hebt sterke administratieve capaciteiten en hebt een zeer goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans. Ten slotte werk je zeer gedetailleerd en nauwkeurig en ben je communicatief naar klanten en leveranciers toe.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele onderneming met een internationaal karakter en een leuke werksfeer. Je wordt aangemoedigd tot het creëren van waarde voor de organisatie. Vanzelfsprekend wordt er een interessant salarispakket voorzien inclusief extralegale voordelen.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer online of contacteer Maxime Janssens van Hays Construction & Property Zaventem via 02/709.84.20.

Key words: security, beveiliging, stabiliteit, ingenieur, voorbereiding.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Installateur elektrotechniek
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Installateur elektrotechniek' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.