Terug naar zoekresultaten

Projectverantwoordelijke/SCRUM Master

386560824

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectverantwoordelijke/SCRUM Master

Functieomschrijving

Voor één van de spelers van de Cronos groep zijn wij op zoek naar een Software Tester. Onze klant is één van de oudste Cronos bedrijven en bestaan reeds 21 jaar! Zij maken maatwerksoftware met Microsoft technologie voor een brede waaier aan klanten in Vlaanderen en Brussel. Zij werken steeds in projectvorm waarbij ze alle taken voor het maken van software op hen nemen. Daarom zijn we momenteel samen met onze klant op zoek naar een ervaren projectverantwoordelijke. Het is jouw missie om onze klant mee op de kaart te zetten als het vlaggenschip in SCRUM en Agile software ontwikkeling op het .NET platform. Je waakt als een teamvader over de toepassing en continue verbetering van onze scrum aanpak. Je volgt de rendabiliteit van je projecten op. Je bent ervan overtuigd dat je geoliede team je belangrijkste troef is want enkel een gezond team zorgt voor gezonde resultaten. De functie van project coordinator ofte projectverantwoordelijke is méér dan enkel projectmanagement. Op jouw projecten neem je meerdere rollen op: Enerzijds de rol van Scrum Master Binnen deze rol is je ultieme doel om samen met je team een nuttige en goed draaiende applicatie af te leveren. Je bezit de unieke gave om een diverse groep mensen om te vormen tot een hecht team, je weet hoe je hen kan motiveren en coachen en doet dit in samenwerking met je HR collega?s. Je bent de katalysator van het team, zowel wat betreft de Scrum rituals als de positieve sfeer. Je zorgt ervoor dat obstakels, die een vlotte werking van je team kunnen verhinderen, opgelost geraken. En dit zowel zowel binnen als buiten je team. Zelfs gevoelige menselijke obstakels weet je te ontmijnen. Daarnaast neem je ook de rol van Project Manager op. Binnen deze rol waak je over de timing en budgetten van je project(en) en kan dit op een correcte manier communiceren naar de klant en de overige stakeholders. Binnen de rol van Proxy Product Owner slorp je snel nieuwe business kennis op. Je bent ni

Profiel

Wat vragen wij? Een Profiel vol Passie!

Idealiter beschik je over een Master werk- en denkniveau en heb je minimum 3 jaar ervaring als SCRUM met kennis van en liefde voor Agile en SCRUM. Ervaring met procesgericht werken is een plus.
Verder heb je ervaring met het leiden van een team en haalt hier je voldoening uit. Je geeft om mensen, weet hoe je hun kan motiveren en hoe ze optimaal hun doel kunnen bereiken. Verder ben je een duidelijke communicator, en kan informatie op een juiste manier overbrengen. Tenslotte heb je feeling met de IT wereld, ervaring in programmeren en specifiek .NET is een plus.

Aanbod

Wat kan jij verwachten?

Onze klant is een ambitieus bedrijf vol uitdagingen waar ook de nodige mogelijkheden zijn om te blijven bijleren en je verder te ontplooien. Je krijgt de mogelijkheid om je visie en strategie te delen om ons als bedrijf nog sterker te maken.

Ze zijn er zich van bewust dat er een grote flexibiliteit gevraagd wordt met betrekking tot mobiliteit en willen hierin optimaal ondersteuning bieden via flexibele werkuren, gebruik van openbaar vervoer, remote werken. Alles is bespreekbaar volgens de persoonlijke noden en de noden van de klant. Dit alles binnen een een familiale sfeer waar open communicatie belangrijk is, dit zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt!

Last but not least, een mooi bedrag op jouw bankrekening, gebaseerd op jouw ervaring zodat je jou daar alvast geen zorgen over hoeft te maken en je jou volledig kan focussen op je job.

Leuk om te weten; onze klant is lid van de Cronos groep, een bijna 4000-man sterke groep van ICT-bedrijven ontstaan rond het moederbedrijf Cronos.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Antwerpen IT

Alle jobs Project management

Populaire jobs in Project management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.