Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende
Introduce voor VOKA West-Vlaanderen

Projectverantwoordelijke Innovatie (m/v)

Organisatorisch talent met oog voor innovatie

Introduce voor VOKA West-Vlaanderen | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Voka West Vlaanderen

Voka is het grootste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en vertegenwoordigt de belangen van ondernemingen in diverse sectoren tot op het hoogste niveau.
Ondernemers en hun medewerkers hebben ambitie, ook VOKA – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zet hoog in: in 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa.
Groei jij samen met de 3200 leden mee?


Introduce

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

 

Projectverantwoordelijke Innovatie (m/v)

Functieomschrijving

Ondernemers en hun medewerkers richten zich tot VOKA, dat hen invloed, kennis en een netwerk biedt. De Projectverantwoordelijke innovatie staat, onder leiding van de Innovation & Transition Manager, in voor de operationele uitrol van innovatie topics naar ondernemers.
Je zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van vernieuwende trends. Zo bied je een antwoord op specifieke vragen van leden waarvoor je je netwerk en je contacten met innovatie-experten, onderwijs- en kennisinstellingen, overheidsinstanties etc. inschakelt. Je vertaalt de nieuwe tendensen naar een concreet en creatief aanbod op maat van de leden. Je organiseert hiervoor seminaries, workshops of vernieuwende formats die innovatietrends verduidelijken. Je volgt vervolgens zowel de kwaliteit van het aanbod op, alsook de financiële en praktische uitrol van de aangeboden lerende formats. Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor ondernemers op vlak van o.a. subsidieregels en -dossiers en kijk je ook binnen de scope van Europa naar innoverende projecten. Concreet organiseer je projecten, ontwikkel je producten en diensten die het bewustzijn omtrent innovatie bij de leden zullen stimuleren. De business club innovatie is in deze een voorbeeld van een platform waarvoor jij de volledige invulling en coördinatie opneemt.
Samen met de Innovation en Transition Manager zorg jij ervoor dat VOKA West-Vlaanderen de West-Vlaamse ondernemingen klaarstoomt en begeleidt op weg naar het ondernemerschap van de toekomst.

Profiel

 • Je hebt een Masterdiploma en je voorgaande ervaringen getuigen van relevante knowhow inzake ondernemerschap en het economisch weefsel (in West-Vlaanderen).
 • Innovatie op uiteenlopende vlakken (technologie, arbeidsmarkt, duurzaamheid, …) spreken je sowieso aan en je bent getriggerd om deze interesses te delen met VOKA-leden.
 • Onderwijsinstellingen, kennis- en onderzoeksinstellingen zijn een werkterrein waarmee je affiniteit hebt en je weet vanuit een samenwerkende attitude jouw netwerk verder uit te bouwen.
 • Je beschikt over de nodige creativiteit en je peilt steeds naar de behoeftes van de leden om die vervolgens te vertalen naar een concreet en uniek aanbod. Hierbij helpen je communicatieve en organiserende skills je verder.
 • Gedreven vanuit jouw passie voor ondernemerschap ben je bereid om je in te werken in het West-Vlaamse bedrijfsleven.
 • Kennis van het Nederlands spreekt voor zich, maar als innovator beheers je ook het Engels en het Frans.

Aanbod

VOKA West-Vlaanderen staat voor ondernemerschap, betrokkenheid, vernieuwing en onafhankelijkheid. In deze rol kan je jouw passie voor innovatie maximaal aanwenden en is er ruimte voor eigen inbreng. Het verloningspakket is marktconform.

Interesse?

Meer info over deze vacature? Neem contact op met abigail@introduce.be of via 0496 36 22 77
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.