Terug naar zoekresultaten
De Vlaamse Waterweg nv

Projectverantwoordelijke ICT

statutair - A12 - Hasselt of Willebroek

Bij De Vlaamse Waterweg nv

Staat 12 dagen op Jobat.be

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving. Vanuit de maatschappelijke zetel in Hasselt en afdelingen in Willebroek, Brussel, Antwerpen, Merelbeke en Mol werken ongeveer 1.350 personeelsleden van onze organisatie aan een slim, veelzijdig en welvarend waterwegennet.

Projectverantwoordelijke ICT

Functieomschrijving

Als projectverantwoordelijke ICT maak je deel uit van het Team `Portfolio & toepassingsbeheer' binnen de cel ICT van de afdeling Algemene Ondersteuning. Dit team heeft als doelstelling ervoor te zorgen dat de bestaande bedrijfsprocessen en -activiteiten gepast ondersteund worden. Als projectverantwoordelijke ICT breng je de behoeften van de organisatie in kaart op het vlak van nieuwe ICT-diensten en -systemen of aanpassingen aan bestaande systemen. Je voert voorstudies uit (of volgt uitbestede studies op) zodat de behoeften vertaald kunnen worden in business vereisten, een passende oplossing en een volledige business case. Daarnaast zorgt je (in samenspraak met de rest van het team) voor adviezen aan het management op het vlak van investeringen op ICT-vlak. Eénmaal de beslissing is genomen, zorg je ervoor dat nieuwe of aangepaste ICT-diensten en -systemen gebouwd, getest, gewijzigd, ingeregeld en uitgerold worden.

Profiel

Je hebt een masterdiploma en 5 jaar ervaring in het begeleiden van ICT-projecten en/of het uitvoeren van business analyses. Je wil je smijten in een bepaald project en dit van A tot Z begeleiden. Je denkt mee met de interne klant en slaagt erin technische specificaties begrijpelijk uit te leggen aan niet-specialisten. Je kan internen en externen enthousiasmeren om het beste van zichzelf te geven in je project en bent een kei in het behouden van het overzicht. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je geregeld te verplaatsen tussen Hasselt en Willebroek.

Aanbod

een statutaire benoeming (na het doorlopen van de proeftijd) in de graad van informaticus (A12) met een salaris van 4083,10 euro bruto per maand (bij 5 jaar relevante ervaring). De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij DVW, want wij laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid 35 verlofdagen op jaarbasis, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Je werkt vanuit Hasselt of WIllebroek
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.