Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

PROJECTONTWIKKELAAR INGENIEUR-ARCHITECT

* Ingenieur-Architect bij projectontwikkelaar
* Optreden als bouwheer van ontwikkeling tot oplevering
* Uitvalsbasis Lier

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant is een familiale projectontwikkelaar, actief in de ontwikkeling van kantoren, kmo-parken en appartementsgebouwen in Vlaanderen en Brussel. De organisatie kan terugkijken op 20 succesvolle jaren waarbij de focus steeds op hoogwaardige projecten ligt. Met een goed gevulde orderportefeuille zijn zij op zoek naar een Ingenieur-Architect die zowel affiniteit heeft met het voortraject als de uitvoering.

PROJECTONTWIKKELAAR INGENIEUR-ARCHITECT

Functieomschrijving

Als Ingenieur-Architect ben je betrokken vanaf het prille begin tot en met de oplevering van het project. Je staat mee in voor de analyse van de projecten in het voortraject, van de eerste schets, tot bouwaanvraag en opvolging van de bijhorende procedures. Sporadisch zal je zelf een schets uitwerken, sowieso stem je tijdens de ontwerpfase af met de externe architect en stuur je bij. Je stelt het projectteam mee samen en coördineert tijdens het verder verloop van het project. Je volgt het bouwproces op, steeds rekening houdend met de planning, budgetten en kwaliteit. Je werkt heel nauw samen met je collega's en bent flexibel om allround mee te werken.


Profiel

We zijn op zoek naar kandidaten met een diploma Burgerlijk Ingenieur-Architect of master Architectuur, die gepassioneerd zijn door projectontwikkeling. Idealiter heb je reeds een vijftal jaar relevante ervaring, maar motivatie en gedrevenheid kunnen ervaring ook compenseren. Belangrijk is dat je snel vertrouwd geraakt met de financiële, technische en administratieve opvolging van een dossier en hierbij de vooropgestelde planning weet na te leven. Naast je technische kennis beschik je over sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.


Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team waar je kan meebouwen aan de verdere groei van het bedrijf. Je start in een uitdagende job met een gevarieerd takenpakket en ruime verantwoordelijkheid. Men biedt ontplooiingskansen, opleidingen en een competitief salarispakket.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van projectontwikkelaar/ ingenieur-architect? Neem dan contact op met Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498/17 66 05.

Interesse?

Hays Antwerpen
Sarah Peeters
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectontwikkelaar' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.