Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 16

Volgende
Stad Hasselt

Projectmedewerker jeugddienst

Bij Stad Hasselt | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Stad Hasselt is een dynamische stad en organisatie vol vernieuwing en ambitie! Om de toekomst van onze stad te verzekeren en de jeugd in onze stad een fijne tijd te laten beleven zoeken wij twee projectmedewerkers voor de jeugddienst. Als projectmedewerker ben je onder meer verantwoordelijk voor de projectwerking, de communicatie en het studentenbeleid van de jeugddienst. Je staat in voor het communicatieplan, de promotie van het jeugdverenigingsleven en van jeugdactiviteiten. Je staat in voor de ondersteuning en het uitwerken van doelgroepgerichte activiteiten en beheert deze activiteiten ook administratief. Je staat mee in voor het uitwerken en concretiseringen van het meerjarenplan met betrekking tot de actiepunten voor jeugd. 
Meer specifiek zal je worden ingezet op een van deze 2 domeinen:
·Uitvoeren van het studentenbeleidsplan en de organisatie van de projecten KPM, Hasseltse Studentenregatta en We R Young.
·Jeugdwerk en kindvriendelijke Stad Hasselt, je bent het aanspreekpunt voor jeugdverenigingen en ondersteunt/begeleidt hen waar nodig. Je verstrekt informatie en staat in voor een goede coördinatie van het jeugdverenigingsleven

Meer info vind je in de functieomschrijving. Interesse? Stuur je cv, je motivatiebrief en je diploma naar jobs@hasselt.be ten laatste op 26 augustus 2018. 

 

Projectmedewerker jeugddienst

Functieomschrijving

 

Als projectmedewerker ben je onder meer verantwoordelijk voor de projectwerking, de communicatie en het studentenbeleid van de jeugddienst. Je staat in voor het communicatieplan, de promotie van het jeugdverenigingsleven en van jeugdactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie op de website (www.jeugdhasselt.be), de social media, enz.

Je staat in voor de ondersteuning en het uitwerken van doelgroepgerichte activiteiten en beheert deze activiteiten ook administratief.

Je staat mee in voor het uitwerken en concretiseringen van het meerjarenplan met betrekking tot de actiepunten voor jeugd.

Meer specifiek zal je worden ingezet op een van deze 2 domeinen:

  • • Uitvoeren van het studentenbeleidsplan en de organisatie van de projecten KPM, Hasseltse Studentenregatta en We R Young.
  • • Jeugdwerk en kindvriendelijke Stad Hasselt, je bent het aanspreekpunt voor jeugdverenigingen en ondersteunt/begeleidt hen waar nodig. Je verstrekt informatie en staat in voor een goede coördinatie van het jeugdverenigingsleven.

Profiel

 

- een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie, dit moet blijken uit een uittreksel van het strafregister;

- de burgerlijke en politieke rechten hebben;

- medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving over het welzijn van de werknemers op het werk;

- bachelor diploma of diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs; gezien de functie-inhoud beogen we kandidaten met een bachelor diploma in menswetenschappelijke richting. Dit diploma moet je behalen in het Nederlands. Anders is het vereist dat je geslaagd bent op een taalexamen op het niveau van de functie die je afgelegd hebt bij Selor. De kandidaten die een buitenlands diploma behaalden dienen een gelijkwaardigheidserkenning met een Belgisch diploma voor te leggen (meer informatie: www.ond.vlaanderen.be/naric/nl/);

- slagen in selectieproeven die bestaan uit een schriftelijke thuisproef en voorbereiding presentatie (100 punten), een mondelinge proef en presentatie (100 punten) en een psychotechnische proef (waarvoor je een gunstig of ongunstig advies ontvangt). Enkel de kandidaten die 50% behalen op een proef worden uitgenodigd voor de volgende proef. Om te slagen moeten de kandidaten minstens 50% behalen op elke proef en minimum 50% in totaal en een gunstig advies op de psychotechnische proef. Bij een groot aantal kandidaten wordt er vooraf een preselectie ingericht.

Aanbod

- een boeiende en gevarieerde job;

- de mogelijkheid tot vorming;

- een verloning in het barema B1/B2/B3;

- een contract van onbepaalde duur

- een minimum bruto jaarloon van 28 949,88 EUR en een maximum bruto jaarloon van 39 073,92EUR;

- de aanvangswedde kan eventueel verhoogd worden met relevante beroepservaring;

- reglementaire vergoedingen en bijkomende extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, enz).

Interesse?

Je sollicitatie moet ten laatste op zondag 26 augustus 2018 toekomen op de personeelsdienst per mail naar jobs@hasselt.be

In de loop van week 36 krijg je bericht van ons waarna je indien weerhouden, tot 16 september 2018 de tijd hebt om je thuisproef te verwerken.

De mondelinge gesprekken zullen plaatsvinden in week 41.

Alle communicatie verloopt per mail.

Je sollicitatie bestaat uit de volgende stukken:

- een motivatiebrief;

- een gedetailleerd curriculum vitae;

- een afschrift van het vereiste studiebewijs – laatstejaarsstudenten moeten hun vereiste diploma ten laatste op het ogenblik van de effectieve aanstelling meebrengen. Een schoolbewijs moet in dit geval toegevoegd worden.
 

De Stad Hasselt is geïnteresseerd in je capaciteiten, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur, religie of geaardheid! Als persoon met een handicap, leerstoornis of ziekte kan je redelijke aanpassingen aan de selectieprocedure vragen. Geef dit duidelijk mee bij je sollicitatie, geef zoveel mogelijk details over de moeilijkheden die je ondervindt en op welke aanpassingen je kunnen helpen.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Femke Hendriks (0474/35 17 47 of femke.hendriks@hasselt.be)

Voor vragen over de aanwervingsprocedure kan je contact opnemen met Emilie Bergen (011/23 97 86 of via jobs@hasselt.be).

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.