Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 10

POM Limburg

Projectmanager streekbeleid

Wil jij een job met een economische impact op de streek waar je woont?

POM Limburg | Corda Campus, de economische hotspot van Limburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij van Limburg, kortweg POM Limburg, voert met haar kenniscel, ruimtelijke cel en speerpuntsectorwerking het socio-economische beleid uit van de provincie Limburg door acties en hefboomprojecten op te zetten. 

Hiernaast coördineert POM Limburg ook verbindende regionale LIRES hefboomprojecten die inspelen op de kenmerken en economische noden van de 5 aparte Limburgse deelregio’s: Noord-, Zuid-, West- en Midden-Limburg en het Maasland (streekbeleid). Het doel van de hefboomprojecten in deze deelregio’s is het versterken van aanwezige economische troeven: denk bv. aan de aanwezigheid van fruit in Zuid-Limburg of aan het grensoverschrijdend waterpotentieel van de Maas. POM Limburg werkt hierin altijd samen met de gemeenten, steden en relevante partners.

Projectmanager streekbeleid

Functieomschrijving

Wil jij concrete projecten coördineren en opvolgen die in de 5 deelregio’s economisch het verschil maken? Is plannen, overleggen, opvolgen en resultaten halen je tweede natuur? Ben je een bruggenbouwer die nauw kan samenwerken met gemeenten, bedrijven en relevante experts? Heb je een passie om ideeën om te zetten in realisaties die een regio versterken? Wil je impact hebben op de economische ontwikkeling van Limburg? Dan ben jij de extra projectmanager streekontwikkeling die wij zoeken!

Profiel

Je behaalde een master of een bachelor met ervaring.
Het is een pluspunt als je al enkele jaren relevante ervaring kan voorleggen in in de financiële sector of als projectmanager.
 • Je kan een project vorm geven en binnen de tijd en budget opleveren.
 • Noden detecteren, projectideeën gevat neerschrijven en omzetten in projectnota’s en bijhorende businessplannen, is jouw tweede natuur.
 • Bruggenbouwer tussen relevante partners zoals ondernemers, experts en betrokken gemeenten.
 • Je kan zowel mondeling als schriftelijk overtuigen.
  Kortom je kan iedereen warm maken voor jouw idee.
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, diplomatisch, besluitvaardig en een echte teamplayer.
  Bovendien ben je steeds op zoek om jezelf te verbeteren.
 • Je hebt goede ICT-skills en bent vlot met software-toepassingen in kader van projectopvolging en Office toepassingen.

Aanbod

Stimulerende werkomgeving: de vernieuwde POM Limburg is een organisatie waar vooral ruimte is voor initiatief en creativiteit. Bovendien liggen de kantoren van POM Limburg in de dynamische omgeving van de Corda Campus, één van de economische hotspots van Limburg.
Impact en verantwoordelijkheid: Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling en met impact op de regio. Je draagt bij aan de verdere economische ontwikkeling van de provincie Limburg.
Permanente opleidingskansen: Je kan rekenen op een gevarieerd aanbod aan opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties.
Vergoeding: Wij bieden je een competitief loon conform aan de toepasselijke barema’s in een goed werk/leef kader met degelijke verlofregeling en glijdende uren. Je relevante ervaring telt mee in de berekening van jouw anciënniteit.
 
Hoe reageren?
Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief te mailen naar HRM@pomlimburg.be voor 4  januari met vermelding van “Vacature projectmanager streekbeleid 2018”. Na interne positieve screening zal je worden uitgenodigd voor een verdere schriftelijke en mondelinge proef. Aarzel niet om al je vragen te stellen via HRM@pomlimburg.be

Je kan rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Interesse?

Hoe reageren?
Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief te mailen naar HRM@pomlimburg.be voor 4  januari 2019 met vermelding van “Vacature projectmanager streekbeleid 2019”.

Na interne positieve screening zal je worden uitgenodigd voor een verdere schriftelijke en mondelinge proef. Aarzel niet om al je vragen te stellen via HRM@pomlimburg.be
Je kan rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.
 
 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.