Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 23

Volgende
Cultuurconnect

Projectmanager R&D (voltijds)

Bij Cultuurconnect

Staat 15 dagen op Jobat.be

Cultuurconnect (http://www.cultuurconnect.be) is een labo omgeving en digitale dienstverlener voor openbare bibliotheken, cultuurcentra en gemeentelijke cultuurdiensten in hartje Brussel, vlakbij het centraal station. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten ontwikkelen we tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team (45-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.

 

Projectmanager R&D (voltijds)

Functieomschrijving

We zijn een ambitieus aantal experimenten gestart (www.cultuurconnect.be/projecten) en zoeken nog versterking van een allround projectmanager R&D die in teamverband de regie van enkele pilots kan opnemen: behoefteanalyse bij de klant, vormgeven van innovatieve concepten, gebruikerstesten, volgens onder andere toepassing van de ‘lean start-up’ en ‘design thinking’ methodieken. We streven naar een maximale maatschappelijke meerwaarde en volgen een agile aanpak.

Je vindt de functieomschrijving hier: http://www.cultuurconnect.be/vacature-projectmanager-rd

Profiel

Ben jij een creatieve bachelor of master met een groot oor voor de klant, een fijne neus voor innovatie en een scherp oog voor detail? Heb je feeling voor digitaal en volg je de evoluties op het vlak van digitale disruptie? Houd je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.

Aanbod

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft geen mantelpakje noch das te dragen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider R&D
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Vlakbij station Brussel-Centraal
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.