Terug naar zoekresultaten
Vandersmissen nv

PROJECTLEIDERS (junior en/of senior

Bij Vandersmissen nv | Herk-de-Stad | Onbepaalde duur, Voltijds

Werken bij Vandersmissen

Vanuit ons hoofdkantoor in Herk-de-Stad én van op de bouwwerven streven wij sinds 1945 naar kwaliteit en duurzaamheid in nieuwbouw en verbouwingen van bestaande gebouwen. Door onze jarenlange ervaring en contacten met onderaannemers, architecten, ingenieursbureaus en overheidsinstanties zijn wij optimaal uitgerust om een zo vlot mogelijk verloop van de werken te verzorgen.

Doorheen onze actieve jaren hebben wij een ruime waaier aan kennis vergaard die wij vandaag nog altijd actief aanvullen en dagelijks aanwenden in onze projecten. Onze activiteiten verspreiden zich over verschillende velden waaronder het bouwen en verbouwen in de zorgsector, appartementsbouw, sociale huisvesting en kantoorgebouwen.

PROJECTLEIDERS (junior en/of senior

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Senior die op zoek is naar een uitdagende, professionele, sociale werkomgeving en naar een groeiende Junior, gedreven met de ambitie om door te groeien naar een senior positie.
Je geeft leiding over 2 tot 3 projecten in Klasse 6, 7 of 8.
Je stuurt de Meestergast aan op de werven, bent het centrale aansprekingspunt voor architect, ingenieur en bouwheer op werfvergaderingen en geeft feedback aan de calculatiedienst tijdens de uitvoering van de projecten.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de selectie van leveranciers en onderaannemers in samenspraak met de aankoopdienst en het aansturen van leveranciers op interne vergaderingen.
Door budgettaire en technische controles, vakkundig overleg, detailonderzoek van materialen en sterke dossierkennis leid je jouw dossiers tot succesvolle projecten.
Wij bieden continu technische en logistieke ondersteuning vanuit onze aankoopdienst en centrale coördinatie.De Junior Projectleider kan vanuit zijn/haar assisterende rol doorgroeien naar een leidinggevende Senior functie. Omscholing van gelijkaardige functies in wegenbouw of aanverwante activiteiten naar de bouwsector behoort ook eveneens tot de mogelijkheden.

Profiel

Je hebt een diploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.
Daarnaast ben je sterk in communicatie binnen en buiten de onderneming en blink je uit in een nauwkeurige en pragmatische aanpak en een hands-on-mentaliteit.
De Junior Projectleider kan vanuit zijn/haar assisterende rol doorgroeien naar een leidinggevende Senior functie.
Omscholing van gelijkaardige functies in wegenbouw of aanverwante activiteiten naar de bouwsector behoort ook eveneens tot de mogelijkheden.

Aanbod

  • Werken bij Bouwbedrijf Vandersmissen betekent werken bij een gezond, stabiel groeiend en innovatief familiebedrijf met een open, vlakke cultuur. Je komt terecht in een aangename, stimulerende werksfeer in een sociale werkomgeving.
  • Wij bieden een aantrekkelijk loon en afhankelijk van je functie en indien gewenst een gedegen interne opleiding en de kans om te groeien in een sterk bedrijf.
  • Daarnaast mag je rekenen op een fijne teamspirit op de werven als resultaat van onze actieve manier van samenwerken met gemotiveerde, betrouwbare en sociale collega's.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Vandersmissen nv

Alle jobs Projectleider

Populaire jobs in Projectleider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Herk-de-Stad (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.