Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 64

Volgende

PROJECTLEIDER

* Ingenieur Elektromechanica
* Projectleiding van gevarieerde bouwprojecten
* Projectcoördinatie technieken

Hays Kortrijk | Tielt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Hays Engineering Kortrijk is voor een klasse 8 bouwbedrijf op zoek naar een ervaren projectleider technieken om in tandem met de projectleider bouw te werken en zo verschillende projecten tot een goed eind te brengen.

Op vlak van openbare bouwprojecten heeft onze klant een uitmuntende reputatie opgebouwd. 50% van hun bouwwerken zijn dan ook overheidsopdrachten (rusthuizen, appartementen, ziekenhuizen, …), de overige 50% kantoren, appartementen en parkings. De ruwbouwwerken gebeuren volledig door eigen mensen, ze hebben tevens een goed draaiende prefab betonafdeling. Men schakelt vaste onderaannemers in voor de afwerking.

PROJECTLEIDER

Functieomschrijving

Als projectleider, ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van jouw projecten. Je analyseert de aanbestedingsdocumenten en behandelt de offerte-aanvragen. Bij de werfopstart stel je een team samen en zorg je ervoor dat het administratieve luik in orde komt. In samenspraak met de bouwkundig projectleider houd je toezicht op de werven, op het moment dat de technieken aan bod komen. Eens je voldoende bent ingewerkt zal je instaan voor het uitrollen van BIM technieken in het bestaand BIM verhaal. De projecten liggen voornamelijk in West-Vlaanderen en deels in Oost-Vlaanderen.

Profiel

Voor deze vacature, is Hays Engineering Kortrijk op zoek naar iemand die beschikt over een diploma Ingenieur Elektromechanica, Bachelor Elektrotechniek of gelijkwaardig is door ervaring. Een eerste ervaring binnen een studiebureau of bij een aannemer technieken is een must. Je past je goed aan in een snel evoluerende markt. Je houdt van een brede werkmodus, bent communicatief en weet hoe je een project efficiënt kan leiden en uiteindelijk op tijd opleveren. Tevens kan je goed overweg met MS Office en heb je een degelijke kennis van het Frans.

Aanbod

Je komt terecht in bedrijf met een stabiele en vlakke structuur waar een grote stabiliteit heerst op personeelsgebied. De zaakvoerder verwacht de nodige inzet van elke werknemer en geeft in ruil voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid. Het verloningspakket bestaat naast het brutoloon uit een wagen, dagvergoeding, groepsverzekering en laptop. Bovendien heeft men recent een splinternieuw kantoorgebouw opgetrokken waar het zeer aangenaam werken is.

Wil je verdere inlichtingen over deze functie als Projectleider? Neem dan contact op met Sofie Van Heucke van Hays Engineering Kortrijk solliciteer online of bel op het nummer 056258050.

Interesse?

Hays Kortrijk
Sofie Van Heucke
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Tielt
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.