Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider technieken

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Weet jij jouw team elke dag te motiveren en aan te sturen en heb jij een grote kennis van technieken zoals elektriciteit, lichtsturing, elektrische borden en zoveel meer?

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider technieken om hun team in Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechnieken en een eerste werkervaring. Als projectleider heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je de volledige opvolging van de projecten verzorgd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.


Projectleider technieken

Functieomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk om samen met jouw team de technieken rond brandveiligheid, toegangscontroles, noodstrooms en dergelijke goed en veilig te laten verlopen. Jij motiveert jouw team en geeft hen duidelijke informatie zodat zij deze installaties goed kunnen voltooien. Tot jouw takenpakket behoort ook budgetbeheer, coördinatie, opvolgen onderaannemers, veiligheid voorzien op de werf en offertes onderhandelen. Als projectleider ben jij het eerste aanspreekpunt van alle stakeholders en heb jij de eindverantwoordelijkheid. 

Profiel

-    Een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechnieken

-    Elektrotechnieken zijn jouw specialiteit

-    Je weet van aanpakken en durft initiatief te nemen

-    Dynamisch persoon die een team kan aansturen en coachen

-    Communicatief sterk en je hebt geen schrik om instructies te geven


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Thalia Dejonckheere van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 477 076 809.

Vermeld de referentie: 9232722-JA-BE
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.