Terug naar zoekresultaten
Het Facilitair Bedrijf

Projectleider technieken

contractueel onbepaalde duur, standplaats Brussel, adjunct van de directeur

Het Facilitair Bedrijf | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Het Agentschap Facilitair Bedrijf, of kort Het Facilitair Bedrijf, is de partner voor vastgoed en facilitair management van de Vlaamse overheid. Het agentschap beheert het vastgoed, ondersteunt de functionele inrichting van werkplekken, organiseert de schoonmaak, de catering, het logistieke transport en tal van andere gebouw gebonden diensten.

Het agentschap bouwt een kwaliteitsvol, effectief, marktconform en zuinig aanbod uit aan patrimonium, ICT- en informatiediensten, producten en advies en draagt zo bij aan de optimale werking van de Vlaamse overheid als geheel.

Je komt terecht in de afdeling Bouwprojecten van Het Facilitair Bedrijf., met het Herman Teirlinckgebouw te Brussel als hoofdkantoor. De afdeling Bouwprojecten beheert en coördineert de bouwprojecten van ontwerp tot en met oplevering voor de Vlaamse Overheid, zowel voor departementen, intern verzelfstandigde als extern verzelfstandigde agentschappen (IVA’s en EVA’s).
 

Projectleider technieken

Functieomschrijving

Ben jij een projectleider die de combinatie van kennis van complexe technische materie en eenvoudige klantcommunicatie prima weet te verzoenen? Werk jij vanuit jouw installatietechnische expertise goed samen met andere disciplines?

Dan ben jij de collega die we zoeken. Als projectleider technieken ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanagers bij bouwprojecten binnen de Vlaamse overheid en word je de aanspreekpersoon binnen het projectteam voor allerhande vragen rond technische installaties in gebouwen. Daarnaast kan je ook verantwoordelijk zijn voor eigen technische projecten die je zelfstandig afhandelt.

Lees meer over de functie en het takenpakket in het selectiereglement op onze website.
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:
 
 1. Je hebt een masterdiploma in
 • Master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) bij voorkeur bouwkunde, elektrotechniek of elektromechanica én drie jaar relevante beroepservaring met het plannen en uitvoeren van bouwprojecten
 1. Of je hebt een van volgende bachelorsdiploma’s in
 • Bachelor Elektromechanica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde én zes jaar relevante beroepservaring met het plannen en uitvoeren van bouwprojecten
Dit is een knelpuntfunctie en daarom zijn er afwijkende diplomavereisten.

Als je je diploma in het buitenland behaalde, moet je bij aanwerving een attest van de Vlaamse overheid kunnen voorleggen waaruit blijkt dat je diploma volledig gelijkwaardig verklaard is met het vereiste diploma. Je kunt dat aanvragen bij NARIC-Vlaanderen: http://naricvlaanderen.be/

Als je het vereiste diploma in een andere taal dan het Nederlands hebt behaald, moet je bij aanwerving aantonen dat je geslaagd bent voor een taalexamen “artikel 7” bij Selor (www.selor.be).

Lees meer over het profiel in het selectiereglement
 

Aanbod

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Agentschap Overheidspersoneel

Alle jobs Projectleider, technisch verantwoordelijke

Populaire jobs in Projectleider, technisch verantwoordelijke:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.