Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider Stabiliteit

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Voltijds

Onze klant is niet zomaar een stabiliteitsbureau. Het is een kennisbureau over stabiliteit. Hierdoor kan men werk maken van stabiele oplossingen en werken aan stabiele relaties. Maar stabiliteit is niet enkel een zaak van projecten en gebouwen, het gaat ook om de samenwerking tussen mensen. En net daarom koestert men de medewerkers en zetten ze maximaal in op coaching en opleiding.

Men biedt jou een open, stimulerende omgeving met alle nodige tools en opleidingen om succesvol te zijn in jouw job. Men besteedt grote aandacht aan kwaliteit, teambuilding en work-life balance. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met realistische doorgroeimogelijkheden. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket.


Projectleider Stabiliteit

Functieomschrijving

Als projectleider controleer je de plannen op vlak van stabiliteit en rekennota's en leg je het stabiliteitsconcept van jouw dossiers vast. Je maakt de lastenboeken en ramingen en beheer je het projectbudget a.d.h.v. ingeschatte uren. Je doet de werfopvolging, stuurt een intern team aan en onderhoudt externe contacten. Je bent dus eindverantwoordelijk voor jouw projecten en staat voor een heldere projectcommunicatie binnen het interne team waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit team bestaat uit een stabiliteitsontwerper en een CAD-ontwerper.

Profiel

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een studiebureau
  • Je hebt een opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur (master in de toegepaste ingenieurswetenschappen bouwkunde/master in de industriële wetenschappen bouwkunde)

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Whoohoo® Gent

Alle jobs Projectleider, technisch verantwoordelijke

Populaire jobs in Projectleider, technisch verantwoordelijke:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.