Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER SPOORWEGTECHNIEKEN

? Projectleider met relevante ervaring in soortgelijke functie
? Grondwerken / spoorwegtechnieken
? Organisatorisch sterk, klantgericht en stressbestendig

Via Hays Kortrijk

Staat 11 dagen op Jobat.be

Voor een ambitieus groeibedrijf, actief in bep. technieken binnen de bouwsector, is Hays Construction op zoek naar een gedreven projectleider spoorwegtechnieken met ervaring.

PROJECTLEIDER SPOORWEGTECHNIEKEN

Functieomschrijving

In deze job als projectleider grondwerken ben je de schakel tussen de zaakvoerder en de verschillende werfleiders en coördineer je de aan jou toegewezen werven in België. Concreet analyseer je de noden van de klant en maak je een offerte op. Bij opstart van het project plaats je de nodige bestellingen en zorg je voor een correcte personeels- en materiaalplanning. Verder volg je de budgetten en meet- en vorderingsstaten nauw op. Bij problemen bespreek je steeds met de klant wat het actieplan is. Duidelijke communicatie wordt te allen tijde gegarandeerd. Je staat ook dagelijks in contact met de werfleiders en ploegbazen en zorgt ervoor dat veiligheid steeds hoog in het vaandel gedragen wordt. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.
Profiel

Voor deze vacature van projectleider spoorwegtechnieken kijkt Hays Construction uit naar iemand met een hogere technische opleiding (bachelor of master Bouwkunde) of gelijkwaardig door ervaring. Je spreekt vlot Nederlands en Frans, gezien een aantal werven in Wallonië liggen. Je kan prioriteiten stellen en je bent stressbestendig! Klantgericht en probleemoplossend werken zijn jouw troeven.

Aanbod

Je komt terecht in een snelgroeiend familiaal bedrijf, waar een hecht team hetzelfde doel nastreeft. Korte communicatielijnen en ruimte voor initiatief zorgen voor een dynamische sfeer. Je krijgt de kans een job met veel verantwoordelijkheid en vrijheid uit te oefenen en je ontvangt een aantrekkelijk loon met firmawagen, aangevuld met extralegale voordelen!

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/176691 of solliciteer online.

West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • West-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.