Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider spoorwegen

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 


Projectleider spoorwegen

Functieomschrijving

Als projectleider spoorwegen sta je in voor de engineering van het project op vlak van de aanleg van spoorwegen. Je trekt deze engineering ook verder naar het project management. Daarbij hou je rekening met het budget en de opleveringstijd. Hiervoor stel je de planning van de werf op, waarbij je de dagdagelijkse planning overlaat aan de werfleider. Je werkt mee aan de aanbestedingsdossiers en je houdt nauw contact met de bouwheer. Je werkt ook nauw samen met verschillende onderaannemers, waarbij jij als hoofdaannemer de juiste en tijdige communicatie doorgeeft. Je bent klantgericht en hanteert steeds een commerciële aanpak, waardoor je ook nieuwe opdrachten en klanten kan aantrekken. 

Profiel

 •       Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / bouw

 •       Met voorkeur beschik je over ervaring in de aanleg van spoorwegen. Bij gelijkwaardige ervaring opgebouwd als technieker heb je reeds de nodige verantwoordelijkheid opgenomen op de werf en is coördinatie en aansturing jou niet vreemd. Juniors komen echter ook in aanmerking als ze reeds een gelijkaardige studentenjob hebben uitgeoefend en/of een sterke interesse in spooraanleg hebben.

 •       Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

 •       Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling

 •       Je hebt reeds de technische en financiële haalbaarheid van projecten opgesteld

 •       Je durft initiatief te nemen en zoekt naar strategische oplossingen

 •       Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

 •       Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen

 •       Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 


 • Aanbod

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Interesse?

  Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sarah Vancampenhout van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 483 668 876.

  Vermeld de referentie: 9217530-JA-BE
  Oost-Vlaanderen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu Solliciteer nu

  Nog 10 dagen om te solliciteren

  Kenmerken

  Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

  Aanbod

  • Voltijds

  Solliciteer voor

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.