Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER RETAILPROJECTEN

* Projectleider Retailprojecten
* Uitvalsbasis in Mechelen, projecten over heel België
* Project management van A tot Z

Hays Antwerpen | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Onze klant is een groeiende internationale speler in de realisatie van retailprojecten en winkelinrichting, hetzij als hoofdaannemer, hetzij als gedelegeerd bouwheer. Wegens sterke groei zijn we samen met hen op zoek naar een Projectleider Retailprojecten, die verantwoordelijk zal zijn voor het volledige projectmanagement van A tot Z.

PROJECTLEIDER RETAILPROJECTEN

Functieomschrijving

Als Projectleider Retailprojecten neem je het projectmanagement voor je rekening van A tot Z: van engineering en interieurdesign over uitvoering tot en met oplevering. Samen met je klanten definieer je de opdracht en behartig je de conceptuitwerking. Vervolgens zorg je voor een goede voorbereiding en een nauwkeurige planning, terwijl je ook het vergunnings- en aanbestedingsdossier voor je rekening neemt en de onderaannemers aanstelt en opvolgt. Daarna volg je de uitvoering nauwkeurig op tot en met oplevering, door de werfvergaderingen bij te wonen en de werken te controleren. Als spilfiguur in het project sta je heel nauw in contact met de interne en externe partijen en zorg je te allen tijde voor transparante communicatie. Gedurende het volledige project ben je verantwoordelijk op planmatig, administratief en financieel vlak. Je rapporteert aan de Operational Manager Belgium.

Profiel

Voor deze vacature van Projectleider Retailprojecten zijn we op zoek naar kandidaten met een bouwkundig of interieurgerelateerd diploma die reeds ervaring hebben opgebouwd in projectleiding van bouwprojecten, bij voorkeur in de afwerking van commerciële projecten. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en de juiste organisatorische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een goede kennis van bouwmethodes en materialen. Tot slot heb je een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie, met een no-nonsense bedrijfscultuur en de ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket inclusief firmawagen.

Interesse?

Hays Antwerpen
Tim Willems
0478976640
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen,Brussel,Limburg,Lier,Namen,Henegouwen,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Mechelen,Oost-Vlaanderen,Luik,Waals-Brabant,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Antwerpen, Brussel, Limburg, Lier, Namen, Henegouwen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Mechelen, Oost-Vlaanderen, Luik, Waals-Brabant, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.