Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider middenspanning

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Hou jij ervan om een gedreven team aan te sturen en bij te sturen waar nodig én ben jij gepassioneerd door middenspanning? Dan ben jij de ideale match die wij zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider middenspanning om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie. Een sterke affiniteit met middenspanning is een grote meerwaarde. Als projectleider middenspanning heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je perfect jouw team motiveren.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 


Projectleider middenspanning

Functieomschrijving

Als projectleider verzorg je de werf van A-Z. Hierbij heb je de eindverantwoordelijkheid dat de werf in goede banen verloopt. Dit doe je door een perfecte voorbereiding van de werven, de coördinatie goed te laten verlopen en behoud je een perfect voerzicht van de werf. Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor de klant en kan jij zijn wensen begrijpen en dit vertalen op de werf. Als projectleider voorzie jij de nodige onderaannemers en stuur je hen aan waar nodig. Als projectleider sta jij het grootste deel van jouw tijd op de werf, de overige tijd plan jij in om administratieve taken in orde te brengen. 

Profiel

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie

-    Je hebt affiniteit met middenspanning

-    Je hebt uitstekende leidinggevende skills

-    Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-    Je kan tegen stress en je denkt oplossingsgericht


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Thalia Dejonckheere van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 477 076 809.

Vermeld de referentie: 9205942-JA-BE
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.