Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER ISOLATIE

* Projectleider Isolatie - Bouwsector
* Voorbereiding, planning en organisatie van isolatieprojecten
* Vestiging Antwerpen (Hoboken)

Via Hays Antwerpen

Staat 8 dagen op Jobat.be

Isolteam is specialist en aannemer in het brede spectrum van isolatietoepassingen, van dak tot kelder. Dit zowel voor particuliere als utiliteitsprojecten, nieuwbouw als renovatie. Isolteam maakt deel uit van de groep IPCOM, een Europese groep van Isolatiebedrijven. Vanuit de vestigingen Kortemark, Hoboken en Denderleeuw is Isolteam actief in heel Vlaanderen. Voor de vestiging in Hoboken zijn we op zoek naar een Projectleider. Het team in Hoboken bestaat verder uit een werfleider, administratief bediende, commercieel adviseur en een 6-tal ploegen van 2 personen.

PROJECTLEIDER ISOLATIE

Functieomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de efficiënte organisatie en kwalitatieve uitvoering van de projecten, van de vestiging in Antwerpen. Je staat in voor de planning van de diverse isolatieprojecten en de verdeling over de installatieteams. Cruciaal hierbij is een gedetailleerde voorbereiding van het projectdossier. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de ploegen op de werf niet voor verrassingen staan. Je zorgt dan ook voor correcte bestellingen van het materiaal en materieel (o.a. bij zusterbedrijven). Samen met de werfleider volg je de ploegen op en coacht hen. Bij grotere of complexe projecten woon je de werfvergadering bij. Daarnaast behandel je de klachten en opmerkingen van klanten en analyseert deze om ze in de toekomst te voorkomen. In samenwerking met de administratief bediende zorg je voor een correcte input van de verbruikte materialen en gewerkte uren in het ERP pakket. Je voert de nacalculatie uit en zet het dossier klaar voor facturatie. Bij grootschalige contracten werk je samen met de commercieel adviseur en staat hem ook bij op technisch vlak.Profiel

Voor deze vacature van Projectleider is Isolteam op zoek naar een kandidaat met de juiste persoonlijkheid en ingesteldheid. Dit houdt o.a. in: iemand die organisatorisch en administratief zeer sterk is, die plezier haalt uit het realiseren van efficiënte processen, die zich kan inleven in de situatie op de werven, die een dossier tot in detail wil uitspitten, die inzicht heeft in de economische realiteit en die samen met het hele team isolatieprojecten met een perfecte uitvoering wil afleveren. Daarnaast ben je een echte people manager en een teamplayer. Bij voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma (bachelor of master) en heb je affiniteit met de bouw.Aanbod

Bij Isolteam kom je terecht bij een specialist in de bouwsector. Als projectleider krijg je veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en autonomie, maar kan je evenzeer rekenen op steun vanuit de groep. Bij opstart krijg je een gedegen opleiding over de producten en toepassingen.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Projectleider Isolatie bij Isolteam in Antwerpen? Solliciteer online of contacteer Sarah Peeters van Hays Construction op het nummer 0498/17 66 05.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.