Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

* Bachelor- of masterdiploma
* Verantwoordelijkheid
* Regio: Waregem - Oudenaarde

Via Hays Gent

Staat 22 dagen op Jobat.be

Hays Construction Gent is voor zijn klant, een bedrijf gespecialiseerd in de bouw van industriële complexen en kantoren, op zoek naar een ervaren Projectleider.

PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

Functieomschrijving

In de job van Projectleider ben je verantwoordelijk over de uitvoering en afhandeling van diverse montage- en/of bouwprojecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. In deze functie ben je de schakel tussen de klant en de uitvoering. Tijdens de uitvoering fungeer je ook als aanspreekpunt voor de bouwheer en het studiebureau. Verder waak je over het respecteren van de planning, de veiligheidsvoorschriften en over de productiviteit op de werf. Je stuurt de ploegen aan op de werven en begeleidt en helpt deze ploegen met technische vragen of moeilijkheden.


Profiel

Voor de job van Projectleider kijken we uit naar iemand met een bouwkundig diploma, idealiter met ervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je een goede coördinator en ben je positief ingesteld. Je bent flexibel wat betreft werkuren. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Dit bedrijf biedt je een goedbetaalde en uitdagende job in een gerenommeerde firma. Er heerst een informele en collegiale sfeer doorheen het bedrijf. In het bedrijf is er een vlakke structuur in de hiërarchie. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheden in je job.

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature van projectleider? Neem dan contact op met Charlotte Vanden Bussche op het nummer 09 233 11 83 of upload jouw cv online.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.