Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider HVAC/Elektriciteit/Sanitair

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Voor een studiebureau met een afdeling regio Brugge zijn we op zoek naar een geëngageerde projectleider die klaar is om zijn eigen projecten te leiden. Dit voor zowel HVAC, elektriciteit en sanitair. Je komt terecht in een sterk groeiend bureau die reeds meer dan 50 jaar ervaring heeft in elektrische installaties, hvac, sanitair en allerlei andere technische uitrustingen. Ze zijn zeer sterk in het zoeken van de best mogelijke oplossing op maat van de klant en willen zich hierdoor ook profileren. Ook willen ze hun marktpositie versterken door steeds up to date te blijven en onderzoek te doen naar de markt. Ze streven naar duurzame en lage energie oplossingen voor diverse gebouwen.


Als projectleider ontvang je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen naargelang kennis, ervaring en competenties.


Projectleider HVAC/Elektriciteit/Sanitair

Functieomschrijving

Als projectleider draag je heel wat verantwoordelijkheid met je mee. Alles begint met een goeie voorbereiding en begeleiding van de studie en conceptvorming van je eigen projecten. Dit in overleg en samenspraak met de projectmanager en collega projectingenieurs. Nadien stuur je en controleer je de ontwerpfase. Deze houdt de calculatie en het tekenproces van de technieken in. Na het begeleiden van de opmaak van de bestekken zal je ook verantwoordelijk zijn voor de evaluatie van de aanbestedingsdossiers. Dit in samenspraak met de bouwheer en architecten.


Als de voorbereiding achter de rug is begint het realiseren hiervan. Daarbij ben je als projectleider verantwoordelijk voor de technische opvolging van de werven. Je staat borg voor een klantgericht overleg met de architect en de bouwheer bij wie je jezelf ontpopt als specialist ter zake. Zowel tijdens als na het project sta je in voor een goede feedback van de projecten naar het interne ontwerpteam en rapporteer je de vooruitgang naar de projectmanager.


Kernwoorden voor een functie als projectleider zijn: communicatief sterk, flexibel, werklustig en nauwkeurig.

Profiel

Je beschikt over:

  • Diploma Burgerlijk Ingenieur/Industrieel Ingenieur/Elektromechanica/Elektrotechnieken/Klimatisatie of gelijk door relevante ervaring
  • Ervaring binnen de bouwsector en speciale technieken; goede kennis HVAC, sanitair en elektriciteit
  • Kennis Microsoft Office
  • Basis AutoCAD
  • Een passie om uit te blinken in je jobAanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met An-Sofie De Meyer van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 487 997 047.

Vermeld de referentie: 9185326-JA-BE
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.