Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 44

Volgende

PROJECTLEIDER HOUT VOOR TOTAALAANNEMER

* Bachelor Hout, Ingenieur Bouwkunde of gelijkaardig
* Passie voor Hout
* Veel variatie in projecten

Via Hays Kortrijk

Staat 4 dagen op Jobat.be

Voor een gerenommeerd bouwbedrijf uit Roeselare is Hays Construction Kortrijk op zoek naar een projectleider Hout (m/v). Het is een bouwbedrijf (klasse 7) met decennialange ervaring. Men doet zowel renovatie en restauratie als nieuwbouw voor appartementen, rusthuizen en dienstgebouwen. Ook gevelrenovatie, binnen- en buitenschrijnwerk neemt het bedrijf voor zijn rekening. Luisteren naar de klanten en hun wensen realiseren is heel belangrijk voor deze firma. Er heerst een opvallend mensgerichte cultuur.

PROJECTLEIDER HOUT VOOR TOTAALAANNEMER

Functieomschrijving

Momenteel is men op zoek naar een Projectleider die alles qua Hout en afwerking op zich neemt. Je komt rechtstreeks onder de Teamleider Hout terecht, die de schrijnwerkerij runt alsof het zijn eigen bedrijf is. Heel dikwijls zal je een project overnemen van de Projectleider Bouw, af en toe gaat het om projecten waar enkel de schrijnwerkerij bij betrokken is. Concreet maakt men zelf dakconstructies, binnendeuren, meubels en gevelbekleding of restaureert men houten constructies. Je leidt het project, wat de afwerking en de houten constructies betreft, van A tot Z. Je takenpakket gaat dus van het calculeren van het volledige project tot de opmaak van een gedetailleerde planning, het aansturen van arbeiders in het atelier en op de werf én het vastleggen en aansturen van onderaannemers. Verder volg je het project ook budgetmatig op en controleer je de voortgang op de werf. Ook de administratie, oplevering en verrekeningen zijn jouw verantwoordelijkheid.Profiel

Je genoot een bacheloropleiding Hout, Ingenieursopleiding Bouw of gelijkaardig en hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring opgebouwd in de houtsector. Je hebt een passie voor hout, maar een profiel dat vooral gericht is op interieur en inrichting zal misschien minder aan zijn trekken komen. Men werkt in deze schrijnwerkerij hoofdzakelijk met massief hout. Inrichtingen van bijvoorbeeld woningen zijn eerder uitzondering dan regel. Je bent communicatief en organisatorisch sterk en hebt ervaring met het leiden van projecten. Het bedrijf hecht zeer veel belang aan een goede communicatie, wat onontbeerlijk is voor het welslagen van een project.

Aanbod

De firma biedt je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Tot slot kom je in een gemotiveerd en competent team terecht dat streeft naar kwaliteit. Je krijgt de nodige ruimte om jezelf te ontplooien.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van Projectleider Hout? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk. Solliciteer online of bel hem op het nummer 0498/ 17 66 79.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.