Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectleider hernieuwbare energie

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en installeert hoogtechnologische technologieën op vlak van hernieuwbare energie. Je komt terecht bij een familiaal bedrijf, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je wordt steeds nauw betrokken bij de strategie van het bedrijf en inzet wordt beloond! Aangezien je in een kleiner en familiaal bedrijf terechtkomt wordt er ook steeds rekening gehouden met de persoonlijkheid en matching in het team. De gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie voel je in deze KMO bij iedereen. Door de afwisselende en uitdagende projecten is ook geen enkele dag saai, WHOOHOO! Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een service engineer solar!


Projectleider hernieuwbare energie

Functieomschrijving

Je bent betrokken bij het project van in het begin tot oplevering. Als project leider ga je meer de coördinerende functie innemen over de projecten. Je start daarbij met de communicatie samen met de zaakvoerders, klant en onderaannemers. Je raamt het budget en stelt de tijdslijn op. Je werkt daarbij nauw samen met de tekenaar, calculator, werkvoorbereider en werfleider. Je kan daarbij steunen op een ervaren project manager. Je draagt de eindverantwoordelijkheid over het behalen van deadlines, financiële budgetten en kwaliteit. Deze quota laat je ook doorsijpelen naar jouw team, zodat er volop samen voor wordt gegaan. Hierover rapporteer je aan de project manager, waarbij behaalde deadlines worden besproken, actiepunten worden gesteld en nieuwe doelen worden opgesteld!

Profiel

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / bouw. Met voorkeur vul je dit aan door een ervaring als werkvoorbereider of werfleider
  • Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling
  • Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten
  • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen
  • Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sarah Vancampenhout van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 483 668 876.

Vermeld de referentie: 9232662-JA-BE
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.