Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER | GROENE MUREN | DUURZAAM BOUWEN | VASTE JOB

Via Manpower

Staat 19 dagen op Jobat.be


Mijn naam is Yana en ben voortdurend op zoek naar ervaren en sterke technische profielen op de arbeidsmarkt. Je start onmiddellijk met een vast contract van onbepaalde duur bij onze klanten. Zelf ben ik werkzaam bij Manpower Permanent Placement, binnen deze divisie dragen wij graag bij tot uw toekomst en gaan we samen op zoek naar een interessante job op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Voor onze klant, een groeiend bedrijf in de innovatieve sector van de groene bouw, zijn wij op zoek naar een (m/v) PROJECTLEIDER voor heel België:

PROJECTLEIDER | GROENE MUREN | DUURZAAM BOUWEN | VASTE JOB

Functieomschrijving


Als projectleider heb je een groot takenpakket en veel verantwoordelijkheden. Van het maken van calculaties, offertes en bestekken tot het leiden en opvolgen van de werven bij de klant. Je werkt dus zowel vanuit het kantoor in de regio Schoten, als op de baan bij klanten over heel België. Je blijft ook steeds voldoende betrokken met het administratieve en logistieke vlak, zodat je kan ingrijpen indien nodig.

Profiel


Je behaalde een hoger diploma in een technische of bouwgerelateerde richting en hebt een grote affiniteit met ecologie en het milieu. Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Je gaat steeds voor uitdaging, innovatie en kwaliteit en je probleemoplossend vermogen draait op volle toeren in stresssituaties. Nederlands, Frans en Engels zijn voor jouw geen probleem en je kan vlot overweg met MS Office. Autocad-kennis is een meerwaarde.

Aanbod


Een uitdagende functie, waarin geen enkele dag hetzelfde is en je de ruimte biedt voor initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Bij een groeiend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, dat gaat voor innovatie en kwaliteit. Je verloning bestaat uit een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Bekijk jij het leven door een groene bril en wil je deze visie overbrengen naar de klanten? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature en stuur uw CV door naar yana.tilborghs@manpower.be of bel voor meer informatie op het nummer 03 217 97 20.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.