Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER GEVELBEKLEDING

* Masterdiploma
* Gevelbekleding
* Projectleider

Via Hays Gent

Hays Construction Gent is voor zijn klant, een aannemer gespecialiseerd in algemeen dakdekkers- en gevelbekledingsbedrijf, op zoek naar een Projectleider. Bij deze job kom je terecht in de afdeling Gevelbekleding van een dynamisch bedrijf.

PROJECTLEIDER GEVELBEKLEDING

Functieomschrijving

In de job van Projectleider ben je verantwoordelijk voor de werven vanaf de prijsofferte tot en met de oplevering. Je staat in voor de coördinatie, planning en opvolging van de verschillende werven. Daarnaast stel je maandelijks de vorderingsstaten op en doet de afrekeningen. In deze job van Projectleider sta je ook in voor de bewaking van de rentabiliteit van de werven. In deze job heb je veel contacten en ga je onderhandelen met klanten, architecten, leveranciers en onderaannemers.

Profiel

Voor de job van Projectleider komt u in aanmerking als u beschikt over een Masterdiploma met voorkeur Industrieel Ingenieur Bouwkunde (of gelijkwaardig gesteld door ervaring). Je spreekt vloeiend Nederlands en kan jezelf behelpen in zowel Engels als Frans. Verder kan je goed overweg met MS Office, AutoCad en een calculatiepakket. Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken. Kennis en/of ervaring in geventileerde gevels is een pluspunt.

Aanbod

In de job van Projectleider komt u terecht in een dynamische KMO. Ze bieden u een afwisselende en boeiende job aan met grote zelfstandigheid. De aannemer biedt je een salaris aan in verhouding tot uw kennis, ervaring en resultaat. Daarnaast bieden ze ook een opleiding aan voor nieuwe werknemers.

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature als projectleider? Neem dan contact op met Charlotte Vanden Bussche op het nummer 09 233 11 83 of verstuur jouw CV online.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Projectleider, Technisch verantwoordelijke

Populaire jobs in Projectleider, Technisch verantwoordelijke:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Vlaams-Brabant,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Brussel,Luik,West-Vlaanderen,Antwerpen,Luxemburg,Namen,Waals-Brabant,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Brussel, Luik, West-Vlaanderen, Antwerpen, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.