Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER GEBOUWEN

* Master industrieel of burgerlijk ingenieur
* Ruwbouw tot afwerking
* Projecten in en rond Oost-Vlaanderen

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant is een aannemersbedrijf dat werkzaam is in zowel de ruwbouw als de afwerking van residentiële projecten en B2B-projecten (projectontwikkelaars, kantoren, industrie). Samen met deze klant zijn wij vanuit Hays Construction Gent op zoek naar een projectleider bouw.
PROJECTLEIDER GEBOUWEN

Functieomschrijving

In de job van projectleider ben je verantwoordelijk voor diverse (ver)bouwprojecten in en rond Oost-Vlaanderen. Je bent de drijvende kracht achter de ruwbouwploegen en onderaannemers en tevens ook het aanspreekpunt voor klanten en architecten. Je staat in voor een grondige dossierstudie en projectvoorbereiding. Ook ga je de projectplanning opmaken en opvolgen, ga je de ploegbaas/meestergast/onderaannemers coördineren en aansturen. Verder ben je verantwoordelijk voor een permanente werfcontrole en - optimalisatie, organiseer je werfvergaderingen en volg je genomen besluiten op. Ten slotte beheer je het budget en maak je maandelijks vorderingsstaten op.

Profiel

Voor de vacature van projectleider kijken we uit naar iemand met een master industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde die minstens enkele jaren ervaring heeft in allround bouwprojecten. Je beschikt over de juiste mentaliteit en de wil om te werken. Ook ben je een uitblinker in organisatie, zelfstandigheid en doelgerichtheid. Verder heb je zin voor kwaliteit, verantwoordelijkheid en veiligheid. Je bent technisch, praktisch en commercieel ingesteld en bezit een grondige informaticakennis (AutoCad, Excel ...).

Aanbod

In deze job als projectleider kom je terecht in een dynamisch en groeiend jong bouwbedrijf. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en laptop. Verder biedt het bedrijf jou een autonome functie met reële doorgroeimogelijkheden.

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende job als projectleider bouw? Neem dan contact op met Charlotte Vanden Bussche op het nummer 0498 17 65 47 of verstuur jouw cv online.

Interesse?

Hays Gent
Charlotte Vanden Bussche
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Gent
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.