Terug naar zoekresultaten

Projectleider - Evergem

378252013

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectleider - Evergem

Functieomschrijving

Voor een toffe KMO actief in de elektriciteitswerken en gelegen te Evergem is AGO Technics op zoek naar een projectleider. Het doel van de functie is het volledig uitwerken van elektrotechnische systemen (industriële (80%) en residentiële (20%) elektrische installaties, automatisatie, bordenbouw, databekabeling, ventilatiesystemen) en de leiding geven aan werfleiders, ploegverantwoordelijken en elektriciens/installateurs. Je hebt een heel divers takenpakket dat bestaat uit drie grote onderdelen: techniek, HR-gerelateerde taken en administratieve opvolging. Voor de technisch gerelateerde taken sta je onder meer in voor: - het ontwerpen, berekenen, realiseren en implementeren van de elektrotechnische systemen, deze operationeel houden en onderhoudsproblemen opvolgen en oplossen; - volledig samenstellen van elektrotechnische dossiers (prijsberekeningen, offertes en bestekken opmaken, bestellingen en leveringen opvolgen,...); - elektrische schema's, kabelberekeningen en lichtstudies analyseren, controleren en toepassen; - het productieproces beheren (controles uitvoeren, afregelen, configureren en opvolgen van kwaliteitseisen,...); - installaties controleren en keuringen uitvoeren a.d.h.v. testfiches. Het HR-pakket bestaat vooral uit: - advies verlenen bij de aan- en verkoop van producten en systemen; - werfvergaderingen bijwonen en de werfverslagen opmaken; - instaan voor training en opleiding van het personeel; - alle nodige informatie aan de projectleiders en ploegverantwoordelijke verstrekken en hun wijzen op de specifieke aandachtspunten inzake veiligheid en kwaliteit. Tenslotte sta je in voor de administratieve opvolging van: - de uitgevoerde werken; - de lopende dossiers; - het bestellen en reserveren van materialen; - de uitvoering van de eindkeuring en vrijgave van de uitgevoerde werken; - je informeert je over de toegepaste wet- en regelgeving van projecten; - je vult de werfplanning aan indien nodig.

Profiel

Voor het uitvoeren van deze functie ben je in het bezit van een bachelor diploma in de elektriciteit, elektrotechnieken of elektromechanica óf ben je gelijkgesteld door ervaring. Daarnaast heb je een BE rijbewijs en VCA attest.
Je kan goed met de computer overweg, je kan bij voorkeur werken met programma's zoals Word, Excel, Outlook, SEE-electrical, Autocad, Q-bus, Caneco, Dialux en Sketchup. Indien je niet met alle programma's kan werken ben je bereid deze en andere zaken aan te leren.
Je kan elektrische schema's vlot lezen en optekenen.
Gezien je diverse takenpakket ben je theoretisch sterk, maar kan je ook goed mensen aansturen en ben je communicatief vaardig.
Je bezit de kennis en maturiteit om in een KMO te werken en je wilt een echte meerwaarde betekenen voor het bedrijf.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO van ongeveer 20 - 30 werknemers. De firma biedt een marktconform loonpakket afhankelijk van jouw ervaring, competenties,... en biedt jou een vast contract na positieve interimperiode. Binnen de firma wordt voornamelijk in dagdienst gewerkt. Je werkt in een 40-uren week wat wil zeggen dat je 12 extra verlofdagen opbouwt. Bij opname van jouw ADV-dagen word je uitbetaald. De firma biedt ook opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf verder kan ontplooien. Ben jij de projectleider die wij zoeken? Neem dan snel contact op door jouw cv door te mailen naar gent.technics@ago.jobs t.a.v. Nathalie of neem die telefoon nu in je hand en bel ons op 09/374.61.33!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.