Terug naar zoekresultaten Vorige

27 van 114

Volgende

PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT

Hays Engineering Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

In opdracht van onze klant, een bedrijf dat de installatie doet van elektrotechnische totaalprojecten, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectleider.

PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT

Functieomschrijving

* Elektrotechnische totaalprojecten, klasse 5
* Projecten regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
* Standplaats Deinze


In de job van Projectleider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de projectopvolging van A-Z. Je staat in voor de opvolging van de aanbestedingen, de uitwerking van offertes, de calculaties, alsook voor het bestellen van het nodige materiaal bij de leveranciers. Daarnaast volg je ook de uitvoering van de projecten op. Je gaat ter plaatse en stuurt de technische teams aan. Je woont de werfvergaderingen bij en bent het contactpunt voor de klanten (tertiair en industrieel) en opdrachtgevers. Je bewaakt de timing, planning, budgetten, kwaliteit en veiligheid. Je zal rechtstreeks rapporteren aan het management.

Profiel

Je komt voor de vacature van Projectleider in aanmerking wanneer je over een sterke kennis van elektriciteit (bv. bachelor of gelijkwaardig door ervaring) beschikt en ervaring als projectleider kan voorleggen. Je bent iemand die graag in teamverband werkt, maar ook zelfstandigheid en resultaatgericht werken belangrijk vindt.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele, maar groeiende kmo-onderneming gelegen in Deinze. Binnen zijn sector staat het bedrijf garant voor het afleveren van kwalitatief werk. Voor de job van Projectleider Elektriciteit kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat in lijn zal liggen met jouw ervaring. Dit pakket wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen. Deze onderneming biedt jou een job aan met veel verantwoordelijkheden. Initiatief wordt sterk gewaardeerd.

Interesse in de job van Projectleider Elektriciteit voor de opvolging van projecten in de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 of 0498 17 65 42.

Interesse?

Hays Gent
Carolien Seynaeve
0032498176542
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Gent
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.