Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 59

Volgende

PROJECTLEIDER BOUW

Select HR Geel | Turnhout | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren


Heb je een passie voor bouw en renovatie? Wil je een zeer uitgebreide verantwoordelijkheid binnen projectleiding in de bouwsector? Kan het aansturen van teams een leuke meerwaarde betekenen voor jouw verdere professionele ontwikkeling? Dan ben jij de PROJECTLEIDER BOUW die wij zoeken!

Onze klant is een dynamische klasse 7 bouwonderneming te Turnhout. Met een 80-tal medewerkers behartigen ze diverse bouwprojecten: appartementsbouw, rust- en verzorgingstehuizen, serviceflats, ...

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

PROJECTLEIDER BOUW

Functieomschrijving

Takenpakket

Binnen deze verantwoordelijke en zelfstandige positie zal je zorgen voor de doorgedreven opvolging van werven van A tot Z (uitvoering tot afwerking). Je doet aan people management, wat in dit geval betekent dat je instaat voor de rechtstreekse aansturing van een werfleider of ploegbaas met daaronder een team van arbeiders en / of onderaannemers.
Ook administratie is opgenomen in je takenpakket, doordat je de facturatie, opvolging RSZ-aangiften, nacalculatie, financiële balans opmaakt en per werf bewaakt, ISO - normering enzovoort.
Het optimaliseren van het hele proces (financieel, organisatorisch, praktisch) is iets waar je tijd in zal steken, alsook het onderhouden van commerciële contacten met architecten, ingenieurs en klanten.
Hierbij streef je steeds naar een optimale kwaliteit en veiligheid.
In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de projectmanager.

Profiel

Profiel

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur Bouwkunde;
  • je kan minstens 3 jaar ervaring voorleggen in de bouwsector en dit bij voorkeur in totaalprojecten;
  • je weet jezelf te organiseren en goede balans te vinden tussen het technische, administratieve en coördinerend people management;
  • je bent bedreven in het onderhouden van klantencontacten en commercieel denken;
  • je bent een toffe collega die zelfstandig kan functioneren in een aangename werksfeer.

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, vul je een verantwoordelijke, zelfstandige functie in binnen een jonge, dynamische onderneming. Je komt terecht in een bedrijf waar werknemers zich geapprecieerd en gewaardeerd voelen en optreden als ware ambassadeurs voor de organisatie. Je krijgt grote vrijheid en de nodige afwisseling en wordt tewerkgesteld op werven voornamelijk binnen de provincie Antwerpen. Qua verloning mag je rekenen op een salaris afgestemd op je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen en 12 extra verlofdagen

Interesse? Contacteer Lore Voet: lore.voet@selecthr.be

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Projectleider Bouw of solliciteer online op de vacature Projectleider Bouw.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.