Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 129

Volgende

PROJECTLEIDER BIJ ONTWIKKELAAR

* Ingenieur Bouwkunde / bachelor Bouwkunde met ervaring als Projectleider
* Verantwoordelijk voor opvolging uitvoering van A tot Z
* Projectleiding bij projectontwikkelaa

Via Projectontwikkelaar investeringsvastgoed

Staat 4 dagen op Jobat.be

Hays Construction & Property is op zoek naar een ervaren projectleider voor residentiële projecten. Deze projectontwikkelaar is gespecialiseerd in de bouw van investeringsvastgoed. Om het team te versterken is men op zoek naar een Industrieel Ingenieur Bouwkunde met een sterk bouwtechnisch inzicht en ervaring als Projectleider.

PROJECTLEIDER BIJ ONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

Als projectleider is het jouw taak om projecten van A tot Z op te volgen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een à twee projecten tegelijkertijd. Je bepaalt de uitvoeringsnormen, de praktische organisatie van de werf en stuurt je mensen aan. Verder verdiep je je in ieder uitvoeringsdossier, organiseer je werfvergaderingen en stuur je planning bij waar nodig. Je voert overleg met architecten, leveranciers, onderaannemers, enz en onderhoudt actieve contacten met klanten. Tevens beheer je de financiële kant van uw projecten teneinde de rentabiliteit te verzekeren.

Profiel

Je bent Ingenieur Bouwkunde of bachelor/graduaat Bouwkunde of je hebt voldoende relevante ervaring die dit kan compenseren. Ervaring als projectleider in appartementsbouw/woningbouw is essentieel. Je bent vlot in de omgang en hebt de nodige commerciële feeling. Eén van je troeven is je efficiënte en analytische aanpak. Je bent voldoende matuur en zelfstandig ingesteld.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende en afwisselende job aan, waarbij eigen initiatief en persoonlijke inzet centraal staan. Hieraan is een interessant verloningspakket gekoppeld, afgestemd op jouw ervaring en prestaties. Dit bedrijf is gekend voor zijn vlakke structuur en open sfeer.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van projectleider? Neem dan contact op met Maxime Janssens van Hays Construction & Property op het nummer 02/709.84.20 of solliciteer online.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.