Terug naar zoekresultaten
Buro Nexus

Projectleider appartementen regio Vlaams-Brabant

Buro Nexus | Drongen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

buro Nexus staat voor een uitgebalanceerd team van consultants om elk project succesvol te ondersteunen en vervullen. De zaakvoerders en medewerkers willen garant staan voor het kwaliteitsniveau dat buro Nexus nastreeft, zowel ten aanzien van bedrijven als individuele professionals.

Als fundamentele waarden hanteert buro Nexus een open communicatie, transparantie, no-nonsense stijl en een geest van wederzijds respect. Meer informatie via www.buronexus.be.

Projectleider appartementen regio Vlaams-Brabant

Functieomschrijving

U bent verantwoordelijk voor het totale bouwproject. U volgt het dossier van bij de projectontwikkeling en coördineert het project van bij de start tot en met definitieve oplevering van alle appartementen. Een niet geringe verantwoordelijkheid die je ook voor het volle pond opneemt. Je bespreekt de uitvoeringsplannen met de klanten en begeleidt hen als ze vragen hebben. Voor alle uitvoerders op de werf maak je het uitvoeringsdossier op en controleert regelmatig de stand van zaken op de werven. De planning wordt nauwgezet gevolgd, het kort aansturen en opvolging van aannemers speelt hierin een zeer belangrijke rol. Ook het administratieve en financiële luik van het project behoren tot jouw verantwoordelijkheid.

Profiel

  • Je hebt minimaal een diploma industrieel ingenieur bouwkunde 
  • Je legt makkelijk contacten, bent luistervaardig en hebt inlevingsvermogen.
  • Je denkt zowel klantgericht als commercieel en verstaat de kunst om met goed gevolg te onderhandelen en maatoplossingen uit te werken. Je gaat hierin zeer proactief te werk en laat niets aan het toeval over.
  • Je kan onderliggende oorzaken goed analyseren en constructief zoeken naar oplossingen. Verder organiseer je je werk op een zelfstandige manier en neemt ook het administratieve gedeelte voor je rekening.
  • Je bent kwaliteit en structureel gedreven en hebt oog voor de details.

Aanbod

buro Nexus legt de focus binnen haar organisatie op haar team van medewerkers. Enerzijds door het aanbieden van een uitdagend en respectvol loonpakket; anderzijds ook door een intensieve en persoonlijke begeleiding van elke medewerker. De ontwikkeling van het potentieel van haar werknemers binnen uitdagende technische projecten is voor buro Nexus dan ook van primordiaal belang.

Interesse?

Interesse in deze uitdaging? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog!
Reageren kan door je CV te sturen naar gillian.vermeersch@buronexus.be
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.