Terug naar zoekresultaten

PROJECTLEIDER AFWERKING

* Projectleider
* Ervaring bouw (ervaring ventilatie is geen must)
* Dendermonde

Via Hays Gent

Staat 12 dagen op Jobat.be

Hays Construction Gent is voor zijn klant, een kleine KMO actief in het plaatsen van ventilatiesystemen, op zoek naar een Projectleider. Bij deze job kom je terecht in een bedrijf met een open bedrijfscultuur en collegiale sfeer.

PROJECTLEIDER AFWERKING

Functieomschrijving

De job van Projectleider start vanaf het moment dat het project verkocht is. Vanaf dit punt ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het project van A tot Z. De functie kan onderverdeeld worden in vier grote categorieën: operationele leiding, administratie, uitvoering en veiligheid. Onder de operationele leiding van de werf en het personeel valt het opmaken van de planning, aansturen van de arbeiders, beheer van het materiaal … Het administratieve deel is: opmaken van vorderingsstaten, controle van dagrapporten, bijhouden van dagelijkse lijsten, voorbereiding van aanvraag tot inkoop … De derde categorie is het effectief uitvoeren en het plaatsen van de ventilaties. Als laatste sta je ook in voor de veiligheid van het personeel en de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Profiel

Voor de job van Projectleider kijken we uit naar iemand met een Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige job. Ervaring in de bouw in het algemeen is nodig. Ventilatie kan perfect aangeleerd worden. Je bent nauwkeurig en kan op zelfstandige basis werken. Verder heb je geen schrik om leiding te geven. Je hebt al ervaring in de afwerking. Ervaring en kennis in HVAC, elektriciteit en sanitair is een plus. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede mondelinge kennis van het Frans.

Aanbod

Het bedrijf biedt je een boeiende functie met afwisseling en verantwoordelijkheid aan. Tegenover de functie van Projectleider staat een aantrekkelijk loon aangevuld met extra legale voordelen.

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature als Projectleider? Neem dan contact op met Charlotte Vanden Bussche op het nummer 09 233 11 83 of verstuur jouw CV online.

Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Dendermonde
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.