Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

Projectingenieur/ Technical support engineer (m/v)

371778039

Via AGO Jobs & HR | Herentals | Interim, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectingenieur/ Technical support engineer (m/v)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio Herentals zoeken wij een project ingenieur die weet van aanpakken om projecten van begin tot einde in goede banen te leiden. Dit gaat over verdelen, maken en leveren van aluminium profielconstructies, interne transportsystemen en logistieke oplossingen. Je wordt ingeschakeld vanaf de ontwerpfase en je begeleid het gehele project tot en met de eindfase. Jouw taken in deze procedure zijn fouten uit dit proces te halen en in te springen bij praktische bezwaren zodat een goed functioneren van de installaties gegarandeerd kan worden. Daarna volg je de montage en installatie van nieuwe projecten op en sta je in voor mogelijke complexe problemen en fouten uit bestaande installaties te halen. Dit verantwoordelijke deel van de job doe je door een goed contact tussen klant en leverancier op te bouwen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ben jij bereidt om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan technische complexe projecten dan zoeken wij jou!

Profiel

Je genoot van een opleiding als ingenieur en hebt werkervaring in de praktijk opgelopen. Je beschikt over een sterk mechanisch inzicht waar je uw kennis in pneumatiek, elektriciteit en automatisatie de vrije loop kan laten gaan. Je bent bereid om bij complexe technische problemen snel met de juiste oplossingen op de proppen te komen. Je neemt zelfstandige beslissingen en communiceert deze in teamverband met je collega's, verzorgt de relaties met betrokken partijen en zorgt voor een vlot verloop tussen klant en leverancier.

Aanbod

Motivatie is jouw grootste troef. Het boeiende takenpakket in een aangename werkomgeving zorgt voor een uitdagende job inhoud waar je de vrijheid hebt om zelf je aanpak en werkstrategieën te bepalen. Loon staat garant voor de werkervaring en kennis die je kan voorleggen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Herentals
Fraikinstraat 22
2200 Herentals
Tel.: 014 30 85 24
Email: Herentals@ago.jobs
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Engineering
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Herentals (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Engineering' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.