Terug naar zoekresultaten

Projectingenieur - regio Gent - flexibele werkuren

416216891

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectingenieur - regio Gent - flexibele werkuren

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in de metaalsector en gelegen in Gent zijn wij op zoek naar een projectingenieur op de engineering afdeling. Het doel van de functie is om projecten voor (internationale) klanten volledig op te volgen. Onder meer volgende zaken vallen onder jouw takenpakket: - Je werkt technische oplossingen uit en maakt implementatieplannen van A tot Z op (dus vanaf het contract t.e.m. de installatie). - Je legt technische specificaties uit en stelt alle benodigde documenten op (plannen, tekeningen, instructies,...) voor zowel interne (project)medewerkers als leveranciers en opdrachtgevers. - Wanneer de installatie klaar is, ben je aanwezig bij het uitvoeren van de testen of voer je zelf de testen uit om na te gaan of deze aan alle vereisten voldoet. Indien nodig breng je hiervoor een bezoek aan de werf waar deze wordt geïnstalleerd of ontwerpbureaus. - Je volgt de budgetten op van de projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent. - Je zorgt ervoor dat alle projecten volgens de huidige veiligheid- en milieureglementering worden geïmplementeerd. - Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en klanten en onderhoudt deze contacten. - Je rapporteert aan de projectmanager.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica. Daarnaast kan je goed werken met het Office-pakket, CAD-tekenpakketten en hebt ervaring met ERP-systemen (kennis van Infor LN is een pluspunt). Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer. Tot slot beheers je naast een uitstekende kennis van het Nederlands, ook nog de Engelse en Franse taal. Indien je ook kennis hebt van de Duitse taal vormt dit een extra troef.

Aanbod

Je komt in een dynamische en mooie werkomgeving terecht met familiale sferen. Je kan rekenen op een grondige inwerkperiode. Verloningspakket:
- Na de interimperiode ontvang je een vast contract van onbepaalde duur.
- Je beschikt over 6 ADV dagen.
- Er zijn flexibele werkuren voorzien. Starten kan tussen 7 en 9 uur.
- Naast een competitief salaris afhankelijk van ervaring, krijg je ook een tal van extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en dergelijke meer.

Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.