Terug naar zoekresultaten

Projectingenieur - regio Deinze

456046794

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 41 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectingenieur - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor een groeiend bedrijf gelegen in de regio van Deinze, is AGO Technics op zoek naar een projectingenieur. Het doel van de functie is om in te staan voor de uitwerking van de silo's en tanken. Meer concreet sta je in voor volgende taken: - je beheert projecten met betrekking tot silo's en taken die gemaakt zijn uit polyester en werkt deze uit - je analyseert vragen van klanten en je maakt op basis hiervan een passende offerte - je volgt de uitgestuurde offertes op (zowel bij je collega's als rechtstreeks bij de klant) - je geeft technische ondersteuning aan collega's uit de commerciële dienst en indien nodig ga je mee op klantenbezoeken - bij binnenkomst van een verkooporder, sta jij in voor de gedetailleerde uitwerking ervan én de concrete voorbereiding naar productie toe - je volgt het gehele proces intern en bij de klant op zodat de vooraf bepaalde doelstellingen worden nageleefd - je rapporteert aan de Project- en Technical Director

Profiel

Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een bachelor of master-diploma in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica. Indien je reeds kennis hebt van polyester producten, vormt dit een plus.
Verder typeren volgende eigenschappen jou: oplossingsgericht, doe-mentaliteit, teamplayer, flexibel en verantwoordelijk.
Tot slot is het een voordeel wanneer je ook de Engelse en Franse taal beheerst.

Aanbod

Je komt terecht in een sociaal, familiaal bedrijf, gericht op innovatie en respect. Je loon zal competitief zijn, afgestemd op je ervaring. Extra-legale voordelen, zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatie verzekering, gsm en laptop, worden aangeboden.
Onmiddellijke vast indienstname is mogelijk.

Interesse? Bel 09/374.61.33 of stuur je cv en motivatie naar gent.technics@ago.job en we contacteren jou zo snel mogelijk!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.