Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende

Projectingenieur programmatie - automatisatie

376065082

Via AGO Jobs & HR

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Projectingenieur programmatie - automatisatie

Functieomschrijving

Voor een machine fabrikant zijn wij op zoek naar een Project ingenieur programmatie - automatisatie. - Programmeren PLC (Siemens Step7) en andere éénvoudige sturingen voor nieuwe machines en productielijnen. - Assistentie bij afname van machines door de klant in onze ateliers en in dienst stellen van machines bij de eindklant. - Optimalisatie, fouten zoeken en programma aanpassingen doen aan bestaande programma's. - Voorstellen van creatieve en haalbare oplossingen voor sturen, meten, registreren en diagnoseren van machine processen. - Je zorgt ervoor dat de opdrachten uitgevoerd worden zoals verwacht door klant en het eigen bedrijf volgens vooraf opgestelde en wel doordachte specificaties. - Vlot communiceren met de klant en het eigen bedrijf. - Opvolgen en implementeren van nieuwe proces controletechnieken. - Up to date houden en archiveren van alle geïnstalleerde programma's. - je bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van alle programmatie en automatisatie projecten.

Profiel

- Je hebt een hogere technische opleiding of gelijkwaardig door ervaring electro en/of mechanica.
- Je hebt een diepgaande interesse in machine automatisatie, PLC en het aansturen van gecombineerde elektrische, pneumatische, hydraulische en mechanisch systemen.
- je dient zelfstandig te kunnen werken, alsook in teamverband naargelang situatie.
- Hands on, gedreven, enthousiast, creatief en verantwoordelijkheids bewust.
- Gezien het internationaal werkdomein, is een minimale kennis en interesse voor de courante talen belangrijk onder andere Nederlands, Engels, Frans
- 3-5 jaar ervaring in automatisatie, machinebouw, onderhoud of depannage zijn een voordeel. Pas afgestudeerden met passie voor automatisatie kunnen in dit bedrijf een unieke uitdaging vinden.

Aanbod

Het bedrijf biedt u een boeiende autonome functie in een internationaal groeiend bedrijf met ontplooiingskansen. Er is een grote diversiteit door afdeling- en product overschrijdende functie-inhoud.
Doornik - Ath - Moeskroen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Komen-Waasten (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Doornik - Ath - Moeskroen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.