Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 153

Volgende
Motmans & Partners

Projectingenieur – Productie-ingenieur bij Indupol

Met passie voor technologische ontwikkeling in composieten

Motmans & Partners | Arendonk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Indupol International NV (www.indupol.com) is marktleider in glasvezelversterkte kunststoffen en gespecialiseerd in modellen, mallen en prototypebouw. Zij zijn toeleverancier van composiet producten voor o.a. de automotive industrie (vrachtwagens, autobussen, trailers en caravans) en de railway industrie. Ook buiten deze sectoren zijn zij gekend voor hun hoogwaardige composiet producten die gebruikt worden in onder meer de bouwsector. Naast de productiefaciliteiten in België beschikken ze over een productie-eenheid in Slowakije. Indupol beschikt over de hoogste kwaliteit standaards voor de automotive: het ISO IATF certificaat en voor railway: het IRIS certificaat

 

Voor de vestiging in Arendonk zijn zij op zoek naar een (m/v) Projectingenieur – Productie-ingenieur, met passie voor technologische ontwikkeling in composieten.

Projectingenieur – Productie-ingenieur bij Indupol

Functieomschrijving

Als technische rechterhand van de Project Manager ben je als ingenieur de spil tussen het verkoopteam en de productie. Je maakt de vertaalslag in 3D-tekeningen (prototypes, modellen, mallen, producten…) voor de klant en de productie. Je beheert zowel de technische als administratieve kant van deze projecten en je analyseert de technische haalbaarheid hiervan. Je wordt verder opgeleid in projectbeheer en projectmanagement zowel voor interne toepassingen als externe projecten.
Je adviseert de productie met betrekking tot werkinstructies en je bewaakt de productspecificaties, de planning, de efficiëntie en het budget van je projecten. Daarnaast behoort het formuleren van verbeteringsvoorstellen op basis van techniek, materiaal en werkmethodes eveneens tot je takenpakket. Je bent mee verantwoordelijk voor het uitwerken van APQP en PPAP.

Profiel

Je genoot een hogere technische opleiding als industrieel ingenieur (optie industrieel ontwerpen, werktuigkunde of (elektro)mechanica) of je behaalde een technisch bachelor diploma en hebt gerichte ervaring in een aanverwante sector. Je hebt kennis van een 3D-tekenpakket (Pro-Engineer, SolidWorks), bent leergierig en je wil meer doen dan enkel teken- of calculatiewerk. Binnen het projectbeheer blink je uit op vlak van time management waarbij je strikt de rendabiliteit en de gestelde deadlines bewaakt.
Vanuit je enthousiasme en zin voor initiatief bereik je de gewenste resultaten. Daarnaast werk je proactief, ben je flexibel, stressbestendig en hands-on. Tenslotte sta je bekend om je teamspirit, open geest en sterke communicatieve vaardigheden.

Aanbod


Een groeiend en innovatief bedrijf, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. Dankzij de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding biedt Indupol de kans om je technische kennis aan te vullen en door te groeien op termijn. Je kan intern terugvallen op een gedreven team van medewerkers met een ruime technische expertise. Bovendien kan je rekenen op een attractief salaris aangevuld met extra-legale voordelen.


 

Interesse?

Interesse? Solliciteer via onderstaande knop of contacteer Hanne Hooyberghs voor meer informatie via 011 36 10 61.
De selectieprocedure verloopt exclusief via Motmans & Partners.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.