Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

projectingenieur machinebouw

Via Whoohoo® Gent

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant is specialist in oppervlaktebehandeling op verschillende manieren, namelijk op basis van water, straal en dompeltechnologieën. Onze klant gaat specifiek zijn installaties aanpassen aan de noden van de klant, waarbij ook wordt ingestaan voor het onderhoud en technisch support. Een KMO met familiale sfeer, waarbij iedereen een belangrijk aandeel heeft om het project tot een goed einde te brengen. Binnen dit bedrijf krijgt iedereen een functie die nauw aansluit bij zijn persoonlijkheid, ervaring en ambitie. Je komt terecht in een collegiaal team en in een bedrijf waar een vlotte sfeer heerst. Deze job wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon aangevuld met mooie extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, 13de maand,...) en een flexibele vakantieregeling met 12 adv-dagen.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94


projectingenieur machinebouw

Functieomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van installaties, producten en machines voor oppervlaktebehandeling- en reiniging. Als projectingenieur ben je zowel verantwoordelijk voor de technische als de administratieve opvolging van projecten, alsook het verlenen van advies bij nieuwe machine- en productontwerpen en -ontwikkelingen. Het product wordt steeds aangepast aan de specifieke noden van de klant. Actief meedenken om nieuwe zaken te ontwikkelen, alsook bestaande te verbeteren, is deel van jouw takenpakket. Je bent ook nauw betrokken bij de alledaagse werkzaamheden van het magazijn en de werkplaats. Je wendt hierbij jouw helicopterview aan, waarbij je prioriteiten kan stellen en de deadlines nakomt. Je gaat hierbij gestructureerd te werk, met de aanwending van jouw planning skills. Je deinst er niet voor terug om zelf de handen uit de mouwen te steken en initiatief te nemen. Je gaat jouw team aansturen, dus jij bezit ook over de nodige leiderschap competenties.

Profiel

Je beschikt over een hoger technisch diploma en beschikt bij voorkeur al over enkele jaren ervaring als projectverantwoordelijke.
Je bent gedreven persoon die nauwgezet te werk gaat en weet jouw team te motiveren. Bovendien heb je zin voor leiderschap en teamspirit.
Een pluspunt is kennis van en/of ervaring met 3D tekenprogramma's zodat je de ontwerpen kan interpreteren en verbetersuggesties kan aanbrengen indien nodig.

Aanbod

projectingenieur machinebouw
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.