Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 41

Volgende
Colruyt Group

Projectingenieur Elektriciteit

Projectingenieur Elektriciteit

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Projectingenieur Elektriciteit

Functieomschrijving

Als projectingenieur Elektriciteit vernieuw en breid je de elektrische installaties van Colruyt Group mee uit. We zoeken een enthousiaste persoon met gezond verstand om deze technische installaties mee te ontwerpen, op te volgen en op te leveren.

 

Concreet ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de concepten, het opvolgen van de installatiefirma's en het afleveren van een installatie aan de gebruiker. Denk aan laag-en middenspanningsinstallaties van winkels, kantoorgebouwen, distributie- en productiesites, alsook noodstroom, groene stroomproductie en No Break installaties.

Je houdt daarbij rekening met alle aspecten (installatiekosten, onderhoud, wetgeving).
Je zoekt ook naar nieuwe mogelijkheden die we binnen Colruyt Group kunnen gebruiken zoals verlichtingstoestellen, beveiligingen … 

Je werkt samen met mensen uit verschillende afdelingen met uiteenlopende belangen (architecten, techniekers, werfcoördinatoren, winkelpersoneel, externen ...). Vlot communiceren is hierbij onmisbaar.

Profiel

 • Opleiding - Je bent ingenieur elektromechanica/elektriciteit of je hebt gelijkwaardige ervaring.
  Ervaring is geen noodzaak, maar wel een pluspunt.
 • Zelfstandigheid - Na een opleidingsperiode werk je zelfstandig aan allerlei projecten.
 • Analytisch en conceptueel vermogen – Je bent in staat om elektrische installaties te berekenen, verbanden te leggen en zelfstandig je expertise op te bouwen.
 • Talenkennis - Je bent tweetalig Nederlands en Frans en bezit een basiskennis in het Engels en het Duits. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s, alsook met externe leveranciers.

Aanbod

 • Uitdagingen – Als projectingenieur Elektriciteit wacht je een job vol variatie en interessante uitdagingen.
 • Sociale contacten - Je overlegt vaak met collega’s uit uiteenlopende vakgebieden om een juiste kijk op de zaak te houden.
 • Doorgroeimogelijkheden – Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer de medewerkers groeien. Daarom bieden we je tal van opleidingen aan om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Extralegale voordelen – Naast een marktconform loon krijg je tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Laura Obbo
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands, Frans, Engels, Duits

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.