Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Projectingenieur automatisatie

Via Whoohoo® Gent

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant gelegen te West-Vlaanderen is internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten,...).


Als je voor deze fantastische functie kiest kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien.


Deze functie wordt aangevuld met een marktconform loon op basis van jouw ervaring en mooie extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 13de maand en ecocheques).


Projectingenieur automatisatie

Functieomschrijving

Als projectingenieur ben jij enerzijds verantwoordelijk voor het ontwerp van PLC-automatisering, het opvolgen van de elektrische schema's en het voorbereiden en opvolgen van bestellingen.

Anderzijds zal jij samen met jouw team instaan voor de programmatie en inbedrijfstelling van projecten.


Hoe zal een project er voor jou uitzien?


Nadat de sales engineer een aanvraag krijgt zal jij samen met de projectmanager de aangeboden offerte analyseren. Nadat alle concrete zaken zijn besproken zal je jouw team ondersteunen bij het opstellen van elektrische schema's. Ondertussen zal je meewerken aan de studie van alle berekeningen (i.v.m. veiligheid, kabels,...) en zal je hiervan een systeemdossier samenstellen. Vervolgens zal jij de nodige klantendocumentatie voorbereiden en opstellen. Indien er tussentijdse vergaderingen worden gehouden ben jij hier steeds actief in betrokken. In de loop van het project houd je nauw contact met de projectmanager en de klant.

Profiel

Bij voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma met kennis/ervaring van PLC's en elektrische schema's. Je bent analytisch ingesteld en weet hoe je een team kan begeleiden, motiveren en aansturen. Omdat onze klant internationaal actief is ben je bereid om sporadisch naar het buitenland te reizen voor een korte periode.


Aanbod

Projectingenieur automatisatie
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.