Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende

PROJECTCOÖRDINATOR QC - NEW PRODUCT DEVELOPMENT

* Chemie/Farma
* Regio Oost-Vlaanderen
* Post-transferfase

Via Hays Gent

Staat 31 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal farmaceutisch bedrijf, regio Oost-Vlaanderen, is Hays Life Sciences op zoek naar een Projectcoördinator QC - New Product Development (m/v). In deze job ben je de specialist wat betreft het in goede banen leiden van de transfers van labo tot piloot- en productieschaal.

PROJECTCOÖRDINATOR QC - NEW PRODUCT DEVELOPMENT

Functieomschrijving

In deze job als Projectcoördinator QC - New Product Development ben je verantwoordelijk voor de transfer van nieuwe producten op laboschaal naar labo-, piloot- en/of productieschaal. Je bent hiervoor het aanspreekpunt, bestudeert en analyseert transferdocumentatie, stelt een strategie op, schrijft de procedures uit en houdt follow-up gedurende de uitvoering van het volledige transferproces. Hierbij coördineer en ondersteun je een team QC analisten die instaan voor de uitvoering van de analytische transfers. Ook na het transferproces blijf je, als expert in de materie, het eerste aanspreekpunt. Daarnaast voer je stabiliteitsstudies uit en verzorg je de nodige documentatie.Profiel

Voor deze vacature van Projectcoördinator QC - New Product Development heb je idealiter een master of PhD in een chemische of farmaceutische richting op zak. Belangrijker is minstens 3 jaar relevante ervaring in een analytische labo-omgeving, bij voorkeur in de farmaceutische sector. Je werkt graag in team en bent sterk in communiceren. Je werkt graag projectmatig en kan complexe processen omzetten in heldere en efficiënte procedures. Daarnaast organiseer je graag je eigen werk op een efficiënte manier en werk je graag met deadlines. Tot slot kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.


Aanbod

Deze internationale organisatie biedt jou een uitdagende job als Projectcoördinator QC - New Product Development binnen de farmaceutische sector met ruime verantwoordelijkheid in een dynamische en innovatieve omgeving. In deze job kan je rekenen op een uitdagend loon met extralegale voordelen.

Interesse in deze uitdagende opportuniteit met verantwoordelijkheid en flexibiliteit als Projectcoördinator QC - New Product Development bij een sterk renderend farmaceutisch bedrijf in Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet en stuur zo snel mogelijk je cv online of contacteer Shama Buyle, teamleader Hays Life Sciences Gent.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.