Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende
Unizo

Projectcoördinator Federatie Vrije Beroepen

Unizo | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

De Federatie Vrije Beroepen, geassocieerd met UNIZO, is dé representatieve interprofessionele organisatie voor het vrije beroep. We verdedigen de belangen van de vrije beroeper, organiseren tal van activiteiten en voorzien in informatie en advies op maat van de vrije beroepsbeoefenaar. Er zijn 29 representatieve beroepsorganisaties bij ons aangesloten, waaronder de 3 economische instituten, en daarnaast bundelen we ook nog eens de kracht van duizenden individuele leden.

Projectcoördinator Federatie Vrije Beroepen

Functieomschrijving

Ben jij de nieuwe Projectcoördinator Federatie Vrije Beroepen? Dan word je specifiek ingeschakeld als liaison-officer tussen de Federatie zelf, het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de 3 economische instituten (IAB, BIBF en IBR). Het accent van deze gevarieerde functie ligt dan vooral op de bevordering en bespoediging van informatie-uitwisseling tussen de verschillende partners en het coördineren van gezamenlijke activiteiten met als doel een optimale benutting van middelen en diensten te bewerkstelligen. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit:
  • Vertegenwoordigen van de Federatie Vrije Beroepen bij het Agentschap, de 3 economische instituten en andere externe partners (kabinetten, commerciële partners, enz.)
  • Coördineren van structureel overleg tussen de partners (detecteren van relevante thema’s, agendapunten verzamelen, sprekers uitnodigen, verslag opmaken, enz.)
  • Organiseren van activiteiten en acties om de bestaande instrumenten van het Agentschap Ondernemen tot bij de economische beroepsbeoefenaar te brengen (infosessies, enz.)
  • Inhoudelijk meewerken aan dossiers en studies mbt de economische beroepen, presentaties uitwerken en geven, alsook input leveren voor (schrijven van) artikels en nieuwsbrieven
  • Opmaken van een jaarlijks te volgen actieplan

Profiel

Kan je je inleven in de wereld van zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen? Vind je het interessant om de Belgische en Europese wetgeving omtrent het economische beroep op de voet te volgen? Heb je een economische achtergrond en een Masterdiploma op zak? Heb je reeds enkele jaren ervaring in een functie waar je zelfstandig werk vlot combineerde met organiseren, analyseren en diplomatisch zijn? Is netwerken helemaal jouw ding? Heb je een vlotte pen? En ben je in staat om een budget en kosten op te volgen?

Aarzel dan niet langer en bezorg ons vlug je kandidatuur (CV en motivatie).

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een heel professionele omgeving waar je de ruimte krijgt om jouw sterktes ten volle in te zetten en te ontplooien. We voorzien ook een aantrekkelijke wedde met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering & woon-werkverkeer) en een motiverende werksfeer.
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Stafmedewerker, Coördinator' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.